ΤΑΑ ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης: “Είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας , για την ομάδα μας, για την φανέλα μας και θα αγωνιστούμε τα μέγιστα για να κρατήσουμε ψηλά την σημαία του  αθλητισμού, του βόλεϊ και του ΕΘΝΙΚΟΥ”

Δημοσιεύτηκε στις: at 00:55
3432 0

Η Διοίκηση του ΤΑΑ ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ από την στιγμή που ανέλαβε στα μέσα του καλοκαιριού ύστερα από την αυτοπρόταση της Πρόεδρου κ. Χρύσας Λουπασάκη με στόχο να αντιμετωπίσει το κενό που υπήρχε στην διοίκηση του τμήματος μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες κάλυψης του, είχε πλήρη συναίσθηση των δυσκολιών και των προβλημάτων που θα αντιμετώπιζε.

Η αγάπη προς τον αθλητισμό και κυρίως προς το βόλεϊ, η αίσθηση ευθύνης προς την ιστορία του τμήματος αλλά και η συνειδητοποίηση ότι με κανέναν άλλο τρόπο δεν θα διασφαλιζόταν τα συμφέροντα των παικτών ήταν αυτά που οδήγησαν τους ανθρώπους που τώρα διοικούν το ΤΑΑ ΕΘΝΙΚΟΣ να προσφερθούν εθελοντικά σε αυτή την προσπάθεια.

Με το πέρασμα του καιρού η Διοίκηση του ΤΑΑ αντιμετώπισε εχθρική συμπεριφορά από κάποιους που ήταν αναμενόμενο αλλά δυστυχώς κι από κάποιους που λόγω θέσης θα έπρεπε να είναι συνοδοιπόροι κι αρωγοί. Από την άλλη μεριά όμως βρήκε συμπαράσταση και από ανθρώπους που δεν μένουν καν στην περιοχή αλλά έχουν υψηλό αίσθημα ευθύνης και είναι συνειδητοποιημένοι όσον αφορά τον ρόλο τους.

Με λύπη μας γινόμαστε κοινωνοί δηλώσεων υψηλόβαθμων συνδικαλιστών του ΠΑΣΑΠ οι οποίοι κι εκτός ρόλου αλλά και με περισσή απρέπεια αναφέρονται με απαξίωση και στο τμήμα βόλεϊ του ΕΘΝΙΚΟΥ αλλά και στους παίκτες του,  των οποίων όμως τα συμφέροντα έχουν εκλεγεί για να υπερασπίζονται. Η Διοίκηση του ΤΑΑ ΕΘΝΙΚΟΣ συγχαίρει δημοσίως το libero, της ομάδας μας, Γρηγόρη Κοντοστάθη και συμφωνεί πλήρως με τα λεγόμενά του τα οποία αποτέλεσαν απάντηση σε κάποιες δηλώσεις  με αντανακλαστικά τόσο γρήγορα που απέδειξαν ότι δεν είναι τυχαία από τους κορυφαίους λίμπερο , θέση που σαν βασικό συστατικό της έχει αυτά τα γρήγορα αντανακλαστικά.

Οι διοικούντες τον ΠΑΣΑΠ θα πρέπει να σταματήσουν ΑΜΕΣΑ να αναφέρονται σε θέματα εξωαγωνιστικά, διαπράττοντας απρέπεια αναφερόμενοι σε εσωτερικά θέματα άλλης ομάδας και μάλιστα μη σεβόμενοι ούτε τους κανόνες συμπεριφοράς των φιλοξενουμένων προς αυτούς που τους φιλοξενούν.

Επίσης θεωρούμε ότι πρέπει να τους ενημερώσουμε ότι ίσως για εκείνους το ΤΑΑ ΕΘΝΙΚΟΣ «να μην χρειάζεται»  ωστόσο ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ στους παίκτες του για να έχουν με την αδειοδότηση του και ευχόμενοι με την παραμονή του στην Α1, την δυνατότητα της προάσπισης των συμφερόντων τους, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ στον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας αλλά κυρίως ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ στα νέα παιδιά για να μένουν μακριά από «κακές συνήθειες». Προτρέπουμε τους διοικούντες του ΠΑΣΑΠ να αναλώνουν τον χρόνο τους στο να βρουν ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ φταίει που οι Έλληνες παίκτες του βόλεϊ KAI φθίνουν σε αριθμό ΑΛΛΑ ΚΑΙ δεν υπάρχει ακόμα ικανός αριθμός παικτών στις υποδομές για να διαδεχθούν όλους αυτούς που τίμησαν το Εθνόσημο και τις φανέλες των ομάδων τους.

Ο καθένας μας οφείλει από την θέση του να αγωνιστεί ώστε το βόλεϊ να βρει την θέση που του αξίζει και να διασφαλίσει τα συμφέροντα των παικτών μιας κι αποτελούν τους βασικότερους και πολυπληθέστερους εργαζόμενους και οι καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας τους θα έχει αποτέλεσμα την ποιοτική τους ανέλιξη. Όποιος θεωρεί ότι δεν προασπιζόμαστε πρωτίστως τα συμφέροντα των παικτών ας μας προτρέψει  να ακολουθήσουμε τον εύκολο δρόμο της παραίτησης.

Είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας , για την ομάδα μας, για την φανέλα μας και θα αγωνιστούμε τα μέγιστα για να κρατήσουμε ψηλά την σημαία του  αθλητισμού, του βόλεϊ και του ΕΘΝΙΚΟΥ.

ΤΑΑ ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Σχετικά άρθρα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πρωτάθλημα Βόρειας Ελλάδας Παγκρατίου Αθλήματος , στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Φεβρουαρίου 2019 0
Τετρακόσιοι αθλητές, από 6 ετών και άνω, από όλη τη Ελλάδα, συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα Βόρειας Ελλάδας Παγκρατίου Αθλήματος που διεξαχθεί…