Ταλαιπωρία για επιβάτες του Aqua Star από Λήμνο… αντί για Καβάλα πήγαν Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:30
130 0

Νέα ταλαιπωρία προστέθηκε στο σήριαλ των αλλαγών/καθυστερήσεων που έχουν να αντιμετωπίσουν οι επισκέπτες της Λήμνου από τα δρομολόγια των πλοίων που διαχειρίζεται η εταιρεία Seajet, όπως μεταδίδει το limnosnea.gr.

Όπως αναφέρει, πολλοί ταξιδιώτες έλαβαν μήνυμα στο κινητό τους, ότι δε θα ταξιδέψουν από ή προς Καβάλα όπως αρχικά είχαν κλείσει στα εισιτήρια τους, αλλά μέσω Αλεξανδρούπολης με το «Αδαμάντιος Κοραής».

Αυτό έφερε την έντονη αντίδραση των επιβατών που επικοινώνησαν με το limnosnea λέγοντας ότι αλλαγή έγινε την τελευταία στιγμή και οι επιβάτες ενημερώνονται την τελευταία στιγμή, με πολλούς επισκέπτες να κάνουν δεκάδες επιπλέον χιλιόμετρα από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Σε επικοινωνία με τον δήμαρχο Λήμνου Δημήτρη Μαρινάκη ανέφερε ότι αυτό είναι αποτέλεσμα της δρομολόγησης του Aqua Star στη θέση του Aqua Blue αφού δεν μπορεί να μεταφέρει λόγω πρωτοκόλλου τους επιβάτες που είχαν κάνει κράτηση με το Aqua Blue και ιδιαίτερα λόγω της αυξημένης επιβατικής κίνησης.

Έτσι  ο κάθε  κατοικος της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας και ακομη απο  Ήπειρο και Θεσσαλία  θα κάνει 130 χιλιόμετρα (!) παραπάνω απο Αλεξανδρούπολη  και κάποιος Σερραίος  210 αντί 80.

Πηγή: limnosnea.gr 

Σχετικά άρθρα

Όλα έτοιμα για το Αναπτυξιακό Συνέδριο “Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης αύριο” που θα διεξαχθεί στις 18 και 19 Ιανουαρίου 2019

Δημοσιεύτηκε από: - 17 Ιανουαρίου 2019 0
Το πρωί της Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 , ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης παραχωρήσε Συνέντευξη Τύπου για το Αναπτυξιακό…

Σαντορινιός και Φάμμελος στη Σαμοθράκη

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Σεπτεμβρίου 2018 0
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ κ.ΣΩΚΡΑΤΗ ΦΑΜΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ κ.ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΥ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ Ο…