Την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ»), στην Ξάνθη, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Παναγιώτη Ρήγα, η τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων του Διοικητή του Δ΄ ΣΣ, από τον Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά στον Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση.

Στην τελετή παρέστησαν, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Πτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, ο Διοικητής της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, αντιπροσωπείες Αξιωματικών και Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι των θρησκευτικών, πολιτειακών και πολιτικών αρχών της περιοχής και λοιποί προσκεκλημένοι.

Ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Θράκης ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ κ. Γεωργιος Καμπας όπου κατά το παρελθόν, διετέλεσε  Διοικητής της Η ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχίας Πεζικού «ΕΒΡΟΥ» καθώς Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού

Ο νέος Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού κ. Χαράλαμπος Λαλούσης, το παρελθόν, διετέλεσε Διοικητής της XVI Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού και τυγχάνει γνώριμος και αγαπητός στην περιοχή του Έβρου.

Προηγούμενο άρθροΗ Στεφανία (Στέφη) Κωνσταντινίδου υποψηφία με την παράταξη “Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση”
Επόμενο άρθροΣυνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Μυτιληνού με την διοίκηση του ΚΤΕΛ Έβρου