Το νέο τζακ ποτ στο τζόκερ στρέφει όλα τα βλέμματα στους νικητές της δεύτερης κατηγορίας που στην κλήρωση της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου ήταν δύο.

Τα τυχερά δελτία κατατέθηκαν σε πρακτορεία της Αλεξανδρούπολης και στο Αίγιο της Αχαϊας. Οι τυχεροί παίκτες πόνταραν λίγα χρήματα που όμως αποδείχθηκαν αρκετά για να τους δώσουν βαθιά οικονομική ανάσα. Μπορεί οι ίδιοι να σκέφτονταν ότι έφτασαν μια ανάσα από τα εκατομμύρια της πρώτης κατηγορίας, όμως ακόμα και έτσι τα 30.915 ευρώ που κερδίζει ο καθένας δεν είναι λίγα.

Το δελτίο που κατατέθηκε σε πρακτορείο της Αλεξανδρούπολης, κόστιζε μόλις 2 ευρώ. Επρόκειτο για μια απλή συμμετοχή, με τους αριθμούς να συμπληρώνει μόνος ο κάτοχος του δελτίου. Αντίθετα στο νικηφόρο δελτίο από το Αίγιο, οι αριθμοί συμπληρώθηκαν τυχαία από τη μηχανή του καταστήματος. Αυτό το δελτίο, όπως βλέπουμε στη διαλογή, είχε κόστος 3 ευρώ. Οι δύο παίκτες έμαθαν τα ευχάριστα τη νύχτα, λίγο μετά την κλήρωση.

Στην πρώτη κατηγορία είχαν συγκεντρωθεί 2.347.000 ευρώ και μετά το χθεσινό τζακ ποτ, περιμένουν τους νικητές τουλάχιστον 2.700.000 ευρώ. Ο μαγικός αριθμός του τζόκερ ήταν ο 6. Αυτός δεν είχε συμπληρωθεί σε κανένα από τα δύο τυχερά δελτία. Αναλυτικά οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι: 11, 14, 34, 39, 44 και Τζόκερ ο αριθμός 6.

Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές.

Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

www.newsit.gr

Προηγούμενο άρθροΤο πρωί της Παρασκευής 30 Δεκεμβρίου, ο Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπευτής κ. Γεράσιμος Σαλτός , στον MAXIMUM FM 93,6 και στον Δημήτρη Κολιό
Επόμενο άρθροΠαύλος Μιχαηλίδης: “Πρέπει να δημιουργηθεί δημοτικό λιμενικό γραφείο”