Τηλεδιάσκεψη του Δημάρχου Κομοτηνής με μέλη του Ιδρύματος Νιάρχου

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:32
91 0

Την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020 ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Ιωάννης Γκαράνης, πραγματοποίησε συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης με τον κ. Παντελάτο, Διευθυντή Επικοινωνίας του Ιδρύματος Νιάρχου, την κ. Σαλούτσι, Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια Επικοινωνίας του Ιδρύματος Νιάρχου και τον κ. Περράκη, Sr. Design Manager, Hill International και μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Υπουργείου Υγείας για την κατασκευή του Νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Η τηλεσυνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των προγραμματισμένων περιοδικών δράσεων, που ως στόχο έχουν την πληροφόρηση του κοινού για την πορεία εξέλιξης του έργου του νέου Νοσοκομείου. Λόγω των υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν οι ενημερωτικές αυτές δράσεις δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν διά ζώσης και έτσι, επελέγη η διαδικασία της τηλεδιάσκεψης.

Κατά τη διάρκειά της ο Δήμαρχος Κομοτηνής υπογράμμισε για άλλη μια φορά την αναγκαιότητα να υπάρχει έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση των πολιτών για την εξέλιξη του εμβληματικού και μείζονος σημασίας έργου για την περιοχή.

Αποφασίστηκε δε, με τη στήριξη και τη συνδρομή του Δήμου Κομοτηνής, η παραγωγή στο αμέσως επόμενο διάστημα ενός ενημερωτικού βίντεο, καθώς και η δημιουργία μιας ομάδας στο facebook, που θα έχει ως αντικείμενο το έργο του Νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής, όπου οι πολίτες θα μπορούν να καταθέτουν τις απορίες τους, τους προβληματισμούς τους και τα ερωτήματά τους και να λαμβάνουν υπεύθυνες απαντήσεις.

Σχετικά άρθρα

Ανοικτή Επιστολή από Επιτροπή Αγώνα για το ΚΥΤ Ορεστιάδας προς κ. Ν. Μηταράκη, Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Ιανουαρίου 2021 0
Ανοικτή Επιστολή   Επιτροπή Αγώνα για το ΚΥΤ Ορεστιάδας (ΕΑΚΥΤ Έβρου)   Προς κ. Ν. Μηταράκη, Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου…

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Η θυσία των Εβριτών ηρώων Χ. Χατζόπουλου και Χ. Δοϊτσίδη αποτελεί παράδειγμα και παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές”

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Ιουλίου 2017 0
Στην επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων Εβριτών καταδρομέων Χρήστου Χατζόπουλου και Χριστόδουλου Δοϊτσίδη  κατά την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974,  που…