Την Αλεξανδρούπολη επέλεξαν για προετοιμασία ενόψει Τόκιο & διεθνών διοργανώσεων τα αδέρφια Χρήστου

Δημοσιεύτηκε στις: at 4 Μαρτίου 2021
193 0

Καμπ προετοιμασίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο στους οποίους θα λάβει μέρος, πραγματοποίησε στην Αλεξανδρούπολη ο Απόστολος Χρήστου.

Μαζί του ο αδερφός του Γιάννης, επίσης πρωταθλητής στην κολύμβηση που θα συμμετάσχει και αυτός σε διεθνείς διοργανώσεις το προσεχές διάστημα. Όλα αυτά υπό το βλέμμα του Ομοσπονδιακού προπονητή Παναγιώτη Βελέντζα.

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που οι αθλητές αυτοί επιλέγουν το κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» για προετοιμασία πριν από μεγάλες διοργανώσεις καθώς το έχουν πράξει αρκετές φορές και στο παρελθόν, δηλώνοντας μάλιστα πως πρόκειται για την καλύτερη πισίνα της χώρας μαζί με το ΟΑΚΑ.

Μετά την ολοκλήρωση του καμπ ο προπονητής των δύο σπουδαίων κολυμβητών προχώρησε στην κάτωθι δήλωση ευχαριστώντας την Αλεξανδρούπολη για την φιλοξενία:

«Τελευταία μέρα του προπονητικού καμπ. Οκτώ ημέρες και 15 προπονήσεις. Πολύ καλή, σκληρή, ποιοτική προπόνηση από τον Απόστολο και τον Γιάννη. Ευχαριστούμε Αλεξανδρούπολη».

ΠΗΓΗsportsaddict.gr

Σχετικά άρθρα

Επιχείρηση Παϊσιος στον ελληνικό στρατό – Στρατιώτες αναλαμβάνουν και χτίσιμο εκκλησιών

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Οκτωβρίου 2015 0
Το θρησκευτικό συναίσθημα οποιουδήποτε είναι απολύτως σεβαστό . Προς οποιονδήποτε Θεό και θρησκεία. Στην Ελλάδα η σχέση της συντριπτικής πλειοψηφίας…

Ο Aρχηγός ΓΕΕΘΑ στον Έβρο

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Οκτωβρίου 2020 0
Την περιοχή ευθύνης της ΧΙΙ μηχανοκίνητης μεραρχίας πεζικού στο νομό Έβρου επισκέφθηκε, σήμερα, Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, ο αρχηγός του Γενικού…