Την ενίσχυση του Νοσοκομείου Κομοτηνής ζήτησε ο Ευρ. Στυλιανίδης από τη Μ. Γκάγκα

Δημοσιεύτηκε στις: at 07:52
282 0

Στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής βρέθηκε σήμερα η Αν. Υπουργός Υγείας κ. Γκάγκα συνοδευόμενη από τον Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. Επίσης παρών ήταν ο Διοικητής της 4η Περιφέρειας Υγείας Δ. Τσαλικάκης.

Η Υπουργός συναντήθηκε με τη διοίκηση, το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου και άκουσε τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους. Εκτενή ενημέρωση για την κατάσταση με απολογισμό του μέχρι τώρα έργου έκανε η διοικήτρια Μάγδα Γιαμουστάρη

Ο Βουλευτης Ροδόπης αφού την καλωσόρισε εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την παρουσία της στη θέση αυτή, όπου μπορεί να συνδυάσει την επιστημονική της γνώση με την πολιτική και διοικητική της αρμοδιότητα, απευθύνθηκε στην ευαισθησία της και λόγω της θρακικής της καταγωγής και της έθεσε ευθέως κάποια ζητήματα:

  1. Ζήτησε να ενισχύσει τον τακτικό και έκτακτο προϋπολογισμό του Νοσοκομείου για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του ως το παλιότερο ίδρυμα στη Χώρα μέχρι το 2025 που προβλέπεται να ολοκληρωθεί το καινούριο Νοσοκομείο στην Αίγειρο.
  2. Διεκδίκησε την αύξηση του μόνιμου προσωπικού, προκειμένου να διευκολυνθεί η λειτουργικότητα και να κινητροδοτηθούν ορισμένες ειδικότητες αιχμής προκειμένου να είναι ελκυστικές οι θέσεις που ανοίγουν στην περιφέρεια για νέους επιστήμονες που προτιμούν σήμερα να φεύγουν στο εξωτερικό.
  3. Στήριξε το αίτημα των εργαζομένων να αναγνωριστεί το επάγγελμα τους στα βαρέα και ανθυγιεινά, αναγνωρίζοντας τη αυτοθυσία και την συνέπεια τους κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης.

Τόσο οι εκπρόσωποι των εργαζομένων όσο και η διοίκηση του νοσοκομείου, αναγνώρισαν ότι η συνεχής στήριξη του Ευριπίδη Στυλιανίδη και η εξαιρετική συνεργασία με το διοικητή της 4ης ΥΠΕ Δ. Τσαλικάκη έφερε θετικά αποτελέσματα και κράτησε όρθιο το παλιότερο νοσοκομείο της Ελλάδας στην πιο δύσκολη υγειονομική κρίση της ιστορίας. Ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας ξεκαθάρισε στην Υπουργό ότι τόσο αυτός όσο και άλλοι συνάδελφοι του τίθενται στη διάθεση της κοινοβουλευτικά προκειμένου να στηρίξουν κάθε θετική σχετική πρωτοβουλία.

Η Μ. Γκάγκα ευχαρίστησε τον Βουλευτή και είπε ότι θα επανέλθει σύντομα προωθώντας κατάλληλες λύσεις για τα σχετικά θέματα.

Σχετικά άρθρα

Οργή Κυμπουρόπουλου κατά Josep Borrell

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Ιουλίου 2020 0
Η χθεσινή συνεδρίαση της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες,  παρουσία του Ύπατου Εκπρόσωπου της Ε.Ε. για την εξωτερική πολιτική…

Πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξ/πολης

Δημοσιεύτηκε από: - 30 Ιανουαρίου 2016 0
Τακτική Γενική Συνέλευση μελών του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 στην αιθουσα εκδηλώσεων…

Νέο φόρο «κρύβει» το πλαστικό χρήμα

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Αυγούστου 2016 0
Του Δημήτρη Χριστούλια Αντιμέτωποι με νέο φόρο θα βρίσκονται πλέον όσοι φορολογούμενοι δεν συγκεντρώνουν τον απαιτούμενο αριθμόαποδείξεων τη φετινή φορολογική…