Την Κυριακή η 7η γιορτή μανιταριών στο δάσος Δαδιάς

Δημοσιεύτηκε στις: at 19:50
398 0

Σεμινάρια, παρουσιάσεις και εξόρμηση στο δάσος περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 7ης Γιορτής Μανιταριών, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στον ξενώνα του δάσους Δαδιάς.
Η γιορτή θα ξεκινήσει στις 9.30 το πρωί και αναμένεται να προσελκύσει πολλούς λάτρεις των μανιταριών, ο αριθμός των οποίων αυξάνεται, σύμφωνα με τα στοιχεία των συλλόγων μανιταρόφιλων της ΑΜΘ. Οι δύο ομιλητές της εκδήλωσης, που θεωρούνται εξαιρετικά έμπειροι μανιταρογνώστες, θα αναφερθούν στα είδη των μανιταριών που ενδημούν στον Έβρο και στα τοξικά είδη που πολλές φορές συλλέγονται εξαιτίας λανθασμένης αναγνώρισης. Η γιορτή περιλαμβάνει και δραστηριότητες για παιδιά, μαγειρική με μανιτάρια και μουσικοχορευτικό μέρος.

ΕΡΤ Ορεστιάδας
Σύνταξη: Χρυσούλα Σαμουρίδου

Σχετικά άρθρα

ΚΚΕ: “Απόλυτα δικαιολογημένη η αγανάκτηση των ασθενών και εργαζομένων του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου καθώς βλέπουν να συμπληρώνονται 3 μήνες και ο αξονικός τομογράφος να παραμένει εκτός λειτουργίας”

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Ιουνίου 2018 0
Η Τομεακή Επιτροπή Έβρου του ΚΚΕ,  θεωρεί απόλυτα δικαιολογημένη την αγανάκτηση  ασθενών και εργαζομένων του Νοσοκομείου  καθώς βλέπουν  να  συμπληρώνονται  3 μήνες  και ο αξονικός τομογράφος  να  παραμένει εκτός λειτουργίας…

Υπογραφή συμφωνιών Ελλάδας – Αιγύπτου και για το λιμανι της Αλεξ/πολης

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Δεκεμβρίου 2015 0
Δύο μνημόνια κατανόησης μεταξύ του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας και του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρείας και μεταξύ του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης και…