Την Παρασκευή η χορήγηση 10.000 αρβυλών στα στελέχη του Δ’ ΣΣ

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:20
366 0

Του Ηλία Προύφα – kranosgr.blogspot.com

Την ερχόμενη Παρασκευή 16 Νοεμβρίου ή το αργότερο τη Δευτέρα 19 του μηνός, θα ξεκινήσει η χορήγηση δεύτερου ζεύγους αρβυλών, στα στελέχη του Δ’ΣΣ, στη Θράκη.

Πολύ νωρίτερα από ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί, τα στελέχη του σχηματισμού, θα παραλάβουν το δεύτερο ζεύγος, ενώ πληροφορίες του kranosgr αναφέρουν ότι, και στην ΑΣΔΕΝ, η χορήγηση θα ξεκινήσει πριν τον Ιανουάριο.

Πρόκειται για ακόμη μία σημαντική ενέργεια του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος το τρέχον έτος μέριμνας προσωπικού που διανύουμε, έχει αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες και δράσεις για μια σειρά έργων, υπέρ του προσωπικού.

Αναβάθμιση Στρατιωτικών Νοσοκομείων, ανακαίνιση και κατασκευή ΣΟΑ – ΣΟΕΠΟΠ- ΣΟΜΥ, Ξενώνων,  ανακαίνιση και αναβάθμιση Στρατιωτικών Λεσχών, Πρατηρίων και ΚΑΑΥ, είναι ορισμένα από τα πολλά έργα που φέρουν την υπογραφή του Αντιστράτηγου Στεφανή.

Και όπως μαθαίνουμε, έπεται συνέχεια και στο θέμα της χορήγησης του ιματισμού!

Σχετικά άρθρα

Παρασκευάς Πατσουρίδης: « Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα Κισσάριο – Νέοι Ψαθάδες του κάθετου οδικού άξονα Αρδάνιο – Ορμένιο αλλά υπάρχουν ακόμη αρκετές εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν»

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Οκτωβρίου 2017 0
«Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα Κισσάριο – Νέοι Ψαθάδες του κάθετου οδικού άξονα Αρδάνιο – Ορμένιο μετά από τόσες και…