Την Παρασκευή η χορήγηση 10.000 αρβυλών στα στελέχη του Δ’ ΣΣ

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:20
430 0

Του Ηλία Προύφα – kranosgr.blogspot.com

Την ερχόμενη Παρασκευή 16 Νοεμβρίου ή το αργότερο τη Δευτέρα 19 του μηνός, θα ξεκινήσει η χορήγηση δεύτερου ζεύγους αρβυλών, στα στελέχη του Δ’ΣΣ, στη Θράκη.

Πολύ νωρίτερα από ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί, τα στελέχη του σχηματισμού, θα παραλάβουν το δεύτερο ζεύγος, ενώ πληροφορίες του kranosgr αναφέρουν ότι, και στην ΑΣΔΕΝ, η χορήγηση θα ξεκινήσει πριν τον Ιανουάριο.

Πρόκειται για ακόμη μία σημαντική ενέργεια του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος το τρέχον έτος μέριμνας προσωπικού που διανύουμε, έχει αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες και δράσεις για μια σειρά έργων, υπέρ του προσωπικού.

Αναβάθμιση Στρατιωτικών Νοσοκομείων, ανακαίνιση και κατασκευή ΣΟΑ – ΣΟΕΠΟΠ- ΣΟΜΥ, Ξενώνων,  ανακαίνιση και αναβάθμιση Στρατιωτικών Λεσχών, Πρατηρίων και ΚΑΑΥ, είναι ορισμένα από τα πολλά έργα που φέρουν την υπογραφή του Αντιστράτηγου Στεφανή.

Και όπως μαθαίνουμε, έπεται συνέχεια και στο θέμα της χορήγησης του ιματισμού!

Σχετικά άρθρα

Χρήστος Δερμεντζόπουλος: “Το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου εντάχθηκε στις άγονες περιοχές τύπου Α’”

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Απριλίου 2020 0
Όπως αναφέρει ο Βουλευτής Έβρου κ. Χρήστος Δερμεντζόπουλος:  Χαιρετίζω την απόφαση της κυβέρνησης για την ένταξη του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου στις…

Δημοσχάκης: Η προσπάθεια ανάδειξης της ιστορίας της Θράκης χρήζει την ευλογία και την συνδρομή της Εκκλησίας

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Μαΐου 2020 0
Κλιμακώνει τις ενέργειές του ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Ε.Α., Α.Δημοσχάκης, με επιστολές του προς τους Μητροπολίτες όλης…