Την Παρασκευή 5 Μαΐου τα εγκαίνια του Οικοπάρκου Αλτιναλμάζη

Δημοσιεύτηκε στις: at 3 Μαΐου 2017
457 0

Μετά από έξι χρόνια εντατικών επαφών, κινήσεων και εργασιών το Οικοπάρκο Αλτιναλμάζη (πρώην στρατόπεδο Παρμενίωνα) παραδίδεται στους κατοίκους της Αλεξανδρούπολης.

Ο χώρος περιλαμβάνει 87 στρεμ πάρκου, 32 στρεμ που προορίζονται για σχολικές εγκαταστάσεις και 17 στρεμ. που προορίζονται για αθλοπαιδιές.

Η τελετή εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί στην είσοδο του Οικοπάρκου την Παρασκευή 5 Μαΐου στις 19.30 από τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμο.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί στο κηποθέατρο, χωρητικότητας 1480 ατόμων, υψηλού επιπέδου πολιτιστική εκδήλωση με τη συμμετοχή του μουσικοχορευτικού ρωσικού συγκροτήματος Μαρώσκα, του Συνόλου Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως, της χορωδίας «Ορφέας» και των μουσικών Π. Παυλίδη και Κ. Μπίτση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Σχετικά άρθρα

Δείτε την έναρξη εργασιών της 1ης ημέρας του Συνεδρίου “Μοντέλα Διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων και ο Ρόλος των Ο.Τ.Α.- Εκτίμηση Χωρικών, Πληθυσμιακών και Οικονομικών Παραμέτρων”

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Ιανουαρίου 2016 0
Το πρωί της Παρασκευής 15 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η έναρξη εργασιών της 1ης ημέρας του Συνεδρίου “Μοντέλα Διαχείρισης Αστικών Στερεών…

Σύσκεψη με θέμα «Επιπτώσεις λόγω παρατεταμένης ανομβρίας σε καλλιέργειες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Διδυμοτείχου»

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Ιουλίου 2018 0
Ο Δήμος Διδυμοτείχου σε συνεργασία με τους αγρότες της περιοχής προσκαλεί τους παραγωγούς να παραστούν στην σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την…