Την Π.Ε. Έβρου επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Λαζόπουλος μαζί με συνεργάτες του

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:00
546 0

Περιφερειακή Ενότητα Έβρου επισκέφτηκε την Τετάρτη 10 Απριλίου , ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ενότητα για μια νέα πορεία στο Δήμο Αλεξανδρούπολης» και  υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Δημήτρης Λαζόπουλος, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους κ.Ευαγγελία  Παλίδου- Ρίζου , Αθανάσιο Τσιαλιάφα  και Σμαρώ Βαλαβανίδου   όπου είχε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Έβρου κ.Δημήτριο Πέτροβιτς.

Η συνάντηση  περιελάμβανε ενημέρωση σε κοινά ζητήματα που αφορούν τον Δήμο και την Περιφερειακή Ενότητα από τον κ .Πέτροβιτς αλλά και από τις αρμόδιες  Διευθύνσεις .

Ο κ. Λαζόπουλος μετά το τέλος της επίσκεψης τόνισε: «είναι επιτακτική ανάγκη για διαρκή και διευρυνόμενη  συνεργασία ανάμεσα στη Α/θμια και Β/θμια Αυτοδιοίκηση και υπάρχουν σημαντικά περιθώρια βελτίωσης ,αυτό προκύπτει από την σημερινή μας επίσκεψη στη Περιφερειακή Ενότητα Έβρου. Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η Αντιπεριφέρεια από κοινού, σε συνεργασία με τους υπόλοιπους φορείς, πρέπει να αναδεικνύουν τα μεγάλα θέματα του τόπου, αλλά και να συνεργάζονται για την επίλυση των μικρότερων για να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή των κατοίκων της περιοχής. Το πεδίο συνεργασίας απλώνεται σε πολλά επίπεδα, όπως: η πολιτική προστασία και άμυνα ,η στήριξη του αγροτικού εισοδήματος, η στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και η προβολή των τοπικών προϊόντων, η προβολή του νομού, η κοινή στήριξη των εκδηλώσεων πολιτισμού και πολλά άλλα ζητήματα.».

Σχετικά άρθρα

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Πρώτων Βοηθειών , από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 26 Σεπτεμβρίου 2018 0
Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας των Πρώτων Βοηθειών θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 27/9…

Έκλεισε η Εγνατία Οδός… ξεκίνησαν τα ατυχήματα – Η παλιά Εθνική Οδός μέσω Σαπών ένας επικίνδυνος (χωρίς σήμανση και αστυνόμευση) δρόμος

Δημοσιεύτηκε από: - 30 Ιουλίου 2020 0
Πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι στον τόπο αυτό τίποτε δεν μπορεί να γίνει σωστό και με όπως πρέπει. Επί…