Την Π.Ε. Έβρου επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Λαζόπουλος μαζί με συνεργάτες του

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:00 πμ
418 0

Περιφερειακή Ενότητα Έβρου επισκέφτηκε την Τετάρτη 10 Απριλίου , ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ενότητα για μια νέα πορεία στο Δήμο Αλεξανδρούπολης» και  υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Δημήτρης Λαζόπουλος, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους κ.Ευαγγελία  Παλίδου- Ρίζου , Αθανάσιο Τσιαλιάφα  και Σμαρώ Βαλαβανίδου   όπου είχε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Έβρου κ.Δημήτριο Πέτροβιτς.

Η συνάντηση  περιελάμβανε ενημέρωση σε κοινά ζητήματα που αφορούν τον Δήμο και την Περιφερειακή Ενότητα από τον κ .Πέτροβιτς αλλά και από τις αρμόδιες  Διευθύνσεις .

Ο κ. Λαζόπουλος μετά το τέλος της επίσκεψης τόνισε: «είναι επιτακτική ανάγκη για διαρκή και διευρυνόμενη  συνεργασία ανάμεσα στη Α/θμια και Β/θμια Αυτοδιοίκηση και υπάρχουν σημαντικά περιθώρια βελτίωσης ,αυτό προκύπτει από την σημερινή μας επίσκεψη στη Περιφερειακή Ενότητα Έβρου. Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η Αντιπεριφέρεια από κοινού, σε συνεργασία με τους υπόλοιπους φορείς, πρέπει να αναδεικνύουν τα μεγάλα θέματα του τόπου, αλλά και να συνεργάζονται για την επίλυση των μικρότερων για να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή των κατοίκων της περιοχής. Το πεδίο συνεργασίας απλώνεται σε πολλά επίπεδα, όπως: η πολιτική προστασία και άμυνα ,η στήριξη του αγροτικού εισοδήματος, η στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και η προβολή των τοπικών προϊόντων, η προβολή του νομού, η κοινή στήριξη των εκδηλώσεων πολιτισμού και πολλά άλλα ζητήματα.».

Σχετικά άρθρα

Απάντηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης σε αίτημα εταιρίας κινητής τηλεφωνίας

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Νοεμβρίου 2017 0
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ                                                                                      Αλεξ/πολη 09-11-2017 ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ                                                             ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 48218      Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ                     ΤΜΗΜΑ ΕΣΟΔΩΝ-…

Καταβολή προνοιακών επιδομάτων

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Μαΐου 2017 0
Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Αθλητισμού ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους δημότες ότι τα προνοιακά επιδόματα θα…