ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΦΙΕΣΤΑ 5.000 ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΙΝΑΛΙ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ

Τιμώμενο πρόσωπο σε ιφτάρ στο Λύκειο Ροδόπης ο Τούρκος πρωθυπουργός

 Το γενικό πρόσταγμα της προετοιμασίας έχουν ο Τούρκος πρόξενος, ο δήμαρχος Αρριανών και ο ψευτομουφτής Κομοτηνής!

Επιβεβαιώνεται, όσο περνάνε οι μέρες, η πληροφορία που θέλει τον Τούρκο πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ να επισκέπτεται τη Θράκη, μετά το ταξίδι του στην Αθήνα και τη συνάντησή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Σύμφωνα με πηγές που προέρχονται και από τις δύο πλευρές του Αιγαίου, η άφιξη του αναμένεται τη Δεύτερα.

Ο κ. Γιλντιρίμ θα έχει συναντήσεις με τον ομόλογό του, Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, με την ατζέντα να περιλαμβάνει τα θέματα της μετανάστευσης, των ελληνοτουρκικών και ευρωτουρκικών σχέσεων, αλλά και το Κυπριακό.

Ο κ. Γιλντιρίμ ακολούθως θα μεταβεί για ιδιωτική επίσκεψη στη Θράκη για το καθιερωμένο ιφτάρ, το πρώτο μουσουλμανικό γεύμα μετά το τέλος τα Ραμαζανιού. Αυτό λοιπόν προγραμματίζεται να γίνει το βράδυ της Δευτέρας 19 Ιουνίου στο χωριό Λύκειο του νομού Ροδόπης.

Το γενικό πρόσταγμα της προετοιμασίας, σύμφωνα με πληροφορίες που διοχετεύονται από τον μειονοτικό Τύπο, έχουν ο Τούρκος πρόξενος, ο δήμαρχος Αρριανών και ο ψευτομουφτής Κομοτηνής!

Οι σχετικές  ενημερώσεις έγιναν κατά τη διάρκεια της μεσημεριανής προσευχής της Παρασκευής 16 Ιουνίου στο ανακαινισμένο τέμενος του Λυκείου, όπου συμμετείχαν ο Τούρκος πρόξενος, ο δήμαρχος Αρριανών και ο ψευτομουφτής Κομοτηνής.

Τιμή μου που θα δεχτώ τον Τούρκο πρωθυπουργό, είπε μετά το τέλος της προσευχής ο δήμαρχος Αμέτ Ριτβάν, μιλώντας για την προετοιμασία του ιφτάρ, στο οποίο κάλεσε όλους τους κατοίκους.

Ας ελπίσουμε ότι το Λύκειο και τα γύρω χωριά, θα φιλοξενήσουν τον πρωθυπουργό με τρόπο αντάξιο της Θράκης και της περιοχής, είπε ο Τούρκος πρόξενος Αλή Ριζά Ακιντζί. Η διοργάνωση γίνεται για να εξυπηρετήσει 5.000 άτομα.

www.xronos.gr

Προηγούμενο άρθροΠαρουσιάστηκε το βιβλίο του Κωνσταντίνου Τριανταφυλλάκη με τίτλο “ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ” , στην Αλεξανδρούπολη
Επόμενο άρθροΧωρίς ρεύμα από το βράδυ του Σαββάτου το νότιο τμήμα της Σαμοθράκης