Τι συζήτησαν με τον Καραμανλή;

Δημοσιεύτηκε στις: at 23:16
59 0

Η μεγάλη απόβαση των Αμερικανικών Δυνάμεων στην Ευρώπη, που θα συμμετάσχουν στην μεγάλη άσκηση του ΝΑΤΟ, “Defender Europe 21” κορυφώνεται αύριο, Παρασκευή, στην Αλεξανδρούπολη, παρουσία του Αμερικανού Πρέσβη στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση, του υπουργού Μεταφορών Κ. Καραμανλή και του υπουργού Εθνικής Άμυνας N. Παναγιωτόπουλου.

O κ. Καραμανλής βρέθηκε απο το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή μας όπου και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους Βουλευτές ΝΔ Έβρου: Αν. Δημοσχάκη , Χ. Δεμεντζοπουλο και Στ. Κελέτση καθώς και με τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Έβρου, Άκη Παρασκευόπουλο για τα έργα υποδομών στο Νομό Έβρου, που σχεδιάζονται και προωθούνται από το Υπουργείο Μεταφορών.

Σχετικά άρθρα

Δημήτριος Ρίζος: ” Η ακατανόητη ενέργεια του ΟΣΕ ενδεχομένως δείχνει μερική άγνοια για τις δυσκολίες, την ιδιαιτερότητα αλλά και την ανθρωπογεωγραφία της περιοχής μας”

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Ιανουαρίου 2018 0
ο βουλευτής Έβρου κ. Δημήτριος Ρίζος εξέδωσε Δελτίο Τύπου για την διακοπή δρομολογίων τρένων στον Έβρο: – Την στιγμή που…

Δ’ Σώμα Στρατού: Η απόρθητη εμπροσθοφυλακή του Έβρου

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Ιουνίου 2020 0
Η «ακτινογραφία» του ισχυρότερου σχηματισμού των Ενόπλων Δυνάμεων που κρατά απροσπέλαστη την ελληνοτουρκική μεθόριο Αποτελεί τον ισχυρότερο συμβατικό σχηματισμό των ελληνικών Ενόπλων…