Τι συζήτησαν οι αστυνομικοί της Ορεστιάδας με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Δημοσιεύτηκε στις: at 20:50
187 0
Συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ πραγματοποίησε την 14-03-2020 και ώρα 20:00 αντιπροσωπεία της Ένωσης μας στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ορεστιάδας, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στις Καστανιές Έβρου, παρουσία του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. ΣΚΟΥΜΑ Κωνσταντίνο και του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Ταξίαρχο κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗ Πασχάλη.

      Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η οποία διήρκησε μισή ώρα και πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, συζητήθηκαν τα καίρια θέματα που αφορούν α)την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στα σύνορα της χώρας μας με την Τουρκία και β) την ανησυχία των συναδέλφων μας γύρω από την εξέλιξη της εξάπλωσης του κορονοϊού, τα  μέτρα πρόληψης αυτού καθώς και την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών σχετικά με την αποφυγή συνωστισμού μεγάλου αριθμού ατόμων σε κλειστούς χώρους για την προστασία πολιτών και αστυνομικών.

Ο κ. Αρχηγός, αφού αφουγκράστηκε τους προβληματισμούς που τέθηκαν, μας διαβεβαίωσε ότι έχει ήδη δρομολογηθεί η λήψη μέτρων περιορισμού διάδοσης του κορονοϊού με την αποσυμφόρηση καθημερινών λειτουργιών εντός των υπηρεσιών, έδειξε κατανόηση στις ανησυχίες των συναδέλφων και δήλωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία απολύμανσης όλων των κτιρίων της ΕΛ.ΑΣ. .Δήλωσε επίσης την αμέριστη συμπαράσταση, την καθολική προσωπική και υλική υποστήριξη προς όλους τους συναδέλφους που επιχειρούν στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας, με στόχο την αποτελεσματική φύλαξη της οριογραμμής και της αποτροπής εισβολής χιλιάδων παράνομων-παράτυπων μεταναστών στη χώρα μας.

Η Ένωσή μας, αφού δήλωσε πως όλοι μας θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων που απαιτεί το διπλό αυτό μέτωπο που έχει να αντιμετωπίσει η χώρα μας σ΄αυτή την κρίσιμη καμπή της ιστορίας της, ευχαρίστησε τον κ. Αρχηγό για την εποικοδομητική συζήτηση που πραγματοποιήθηκε.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΚΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ     ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΗΛΙΑΣ

Σχετικά άρθρα

Αποστολή κλιμακίου του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στη Σαμοθράκη

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Οκτωβρίου 2017 0
Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης εκφράζει την συμπαράστασή του στο νησί της Σαμοθράκης. Θέλοντας να συμβάλει ουσιαστικά στην αποκατάσταση των καταστροφών…

Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας – Περιφερειακο Τμήμα Θράκης: “δηλώνουμε την αντίθεσή μας στο ενδεχόμενο εξόρυξης χρυσού στη Θράκη με την μέθοδο της κυάνωσης”

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Οκτωβρίου 2019 0
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Θράκης του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, επαναδιατυπώνει και επικαιροποιεί την από το 2007 θέση…

Παύλος Α. Μιχαηλίδης: Μείωση των συντελεστών στα δημοτικά τέλη των Φερών, μετά από παρέμβαση της «ΑΝΑ.Σ.Α.»

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Δεκεμβρίου 2016 0
Στην τελευταία συνεδρίαση (30/11/2016) του Δημοτικού Συμβουλίου, αποφασίσθηκε η εναρμόνιση-ενοποίηση στους συντελεστές των τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού (Δημοτικά Τέλη) μεταξύ…