Τον αν. Kαθηγητή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΔΠΘ Δημήτρη Δημητρίου, τίμησε το Επιμελητήριο Έβρου

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:08
241 0

Τον αναπληρωτή καθηγητή του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Δημήτρη Δημητρίου, τίμησε το Επιμελητήριο Έβρου αποδίδοντας του τιμητική πλακέτα. 

Η πλακέτα επιδόθηκε από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλο Τοψίδη στο επίσημο δείπνο που παρατέθηκε για τους προσκεκλημένους του συνεδρίου «Συνδυασμένες Μεταφορές: Καινοτομία στο σχεδιασμό, στη διοίκηση, στην επιχειρηματικότητα και την λήψη αποφάσεων» του οποίου ο κος Δημητρίου υπήρξε ο ιθύνων νους. 

Πέρα από το Συνέδριο όμως, ο κος Δημητρίου έχει επιδείξει σημαντικό έργο στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας και στην ανάπτυξη των συνδυασμένων μεταφορών στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης μέσα από το ακαδημαϊκό του έργο, αλλά και μέσα από την εν γένει επαγγελματική του δραστηριοποίηση. 

Σημειώνεται ότι το Επιμελητήριο Έβρου υποστήριξε εν τοις πράγμασι τη διοργάνωση του Συνεδρίου με την πεποίθηση ότι οι θεματικές του περιστρέφονται γύρω από τον άξονα της αναπτυξιακής προοπτικής της περιοχής μας. 

  

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση στο Σουφλί της Συντονιστικής Επιτροπής της Πρωτοβουλίας για την Αναβαθμισμένη Αυτονόμηση του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, εν όψη της συνάντησης με τον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα Αλέξη

Δημοσιεύτηκε από: - 19 Δεκεμβρίου 2017 0
Συνάντηση στο Σουφλί της Συντονιστικής Επιτροπής της Πρωτοβουλίας για την Αναβαθμισμένη Αυτονόμηση του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, εν όψη της συνάντησης με…

Όλγας Βρετοπούλου: “Η συγκεκριμένη δήλωση είναι προσωπικό κειμένου του κ. Παρασκευοπούλου – Στην ΔΕΕΠ Έβρου δεν συνεδριάσαμε για το θέμα του ΚΥΤ Φυλακίου”

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Ιανουαρίου 2021 0
Σε ανακοινωση της , η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Έβρου (πρώην ΝΟΔΕ) της Νέας Δημοκρατίας αναφερει:  Με αφορμή την πρόσφατη…