Τον Απρίλιο η δημοπράτηση του δρόμου Μαρώνεια – Δίκελλα ~ Πήρε «πράσινο φως» από την Οικονομική Επιτροπή της ΠΑΜΘ

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:41
562 0

Αύξοντα αριθμό -16- είχε στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης της οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜΘ το θέμα για την κατασκευή του δρόμου που θα συνδέσει τη Μαρώνεια με τα Δίκελλα του Έβρου (σημείου Βρύση Μουσά).

Πάρα πολλά έχουν γραφτεί για το συγκεκριμένο έργο, που θα έχει προϋπολογισμό 12.5 εκ ευρώ, ωστόσο πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία.

Μετά το «πράσινο φως» της οικονομικής επιτροπής, το έργο πάει προς δημοπράτηση, κάτι που υπολογίζεται ότι θα συμβεί τον προσεχή Απρίλιου. Άρα λοιπόν έως το καλοκαίρι, θα έχει οριστεί και ο ανάδοχος και μετά η υλοποίησή του θα είναι θέμα χρόνου.

Από κει και πέρα, στόχος της Περιφέρειας ΑΜΘ παραμένει η ολοκλήρωση της διασύνδεσης του παραλιακού μετώπου του νομού Ροδόπης (από τη Μαρώνεια μέχρι το Φανάρι), που όμως «σκοντάφτει» στην διάβαση της Αγίας Μαρίνας.

Σχολιάζοντας την εξέλιξη ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς είπε ότι «θα δημοπρατηθεί ένα έργο πνοής, το οποίο αποτελούσε προεκλογική δέσμευση ήδη από το 2014» και εξέφρασε την ικανοποίησή του.

ΠΗΓΗ: www.xronos.gr

Σχετικά άρθρα

Ζημιές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην Αλεξανδρούπολη – Άμεση η κινητοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου

Δημοσιεύτηκε από: - 4 Οκτωβρίου 2019 0
Η θεομηνία δυστυχώς, πέρασε και από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης αφήνοντας πίσω της εικόνες βιβλικής καταστροφής στο δημοτικό κάμπινγκ και σε…

825.928€ προς αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους για την τελευταία τετραετία έδωσε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 26 Ιουνίου 2018 0
Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης έχει αποδείξει ότι στέκεται αρωγός και ανταποκρίνεται θετικά στα αιτήματα των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων στηρίζοντας είτε…

Έρχονται χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ – Βγήκε προκήρυξη για ΟΑΕΔ

Δημοσιεύτηκε από: - 7 Οκτωβρίου 2021 0
Έρχονται μόνιμες προσλήψεις στον ΟΑΕΔ, προσλήψεις στο Δημόσιο και το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας. «Βρέχει» προσλήψεις αυτή την εποχή, με δεκάδες χιλιάδες θέσεις…