Τον Απρίλιο η δημοπράτηση του δρόμου Μαρώνεια – Δίκελλα ~ Πήρε «πράσινο φως» από την Οικονομική Επιτροπή της ΠΑΜΘ

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:41
417 0

Αύξοντα αριθμό -16- είχε στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης της οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜΘ το θέμα για την κατασκευή του δρόμου που θα συνδέσει τη Μαρώνεια με τα Δίκελλα του Έβρου (σημείου Βρύση Μουσά).

Πάρα πολλά έχουν γραφτεί για το συγκεκριμένο έργο, που θα έχει προϋπολογισμό 12.5 εκ ευρώ, ωστόσο πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία.

Μετά το «πράσινο φως» της οικονομικής επιτροπής, το έργο πάει προς δημοπράτηση, κάτι που υπολογίζεται ότι θα συμβεί τον προσεχή Απρίλιου. Άρα λοιπόν έως το καλοκαίρι, θα έχει οριστεί και ο ανάδοχος και μετά η υλοποίησή του θα είναι θέμα χρόνου.

Από κει και πέρα, στόχος της Περιφέρειας ΑΜΘ παραμένει η ολοκλήρωση της διασύνδεσης του παραλιακού μετώπου του νομού Ροδόπης (από τη Μαρώνεια μέχρι το Φανάρι), που όμως «σκοντάφτει» στην διάβαση της Αγίας Μαρίνας.

Σχολιάζοντας την εξέλιξη ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς είπε ότι «θα δημοπρατηθεί ένα έργο πνοής, το οποίο αποτελούσε προεκλογική δέσμευση ήδη από το 2014» και εξέφρασε την ικανοποίησή του.

ΠΗΓΗ: www.xronos.gr

Σχετικά άρθρα

Πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του νέου γραμμικού επιταχυντή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Δεκεμβρίου 2017 0
Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης την Παρασκευή 8/12/2017 τίμησε το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» για τη δωρεά του νέου υπερσύγχρονου γραμμικού επιταχυντή…