Τον Μάιο το 1ο Φαρμακευτικό Συνέδριο Ανατ.Μακεδονίας-Θράκης

Δημοσιεύτηκε στις: at 07:36
382 0
Tο 1ο Φαρμακευτικό Συνέδριο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διοργανώνεται στις 28 και 29 Μαΐου.
Με κεντρικό μήνυμα «Ανοίγουμε τους ορίζοντες του Ελληνικού Φαρμακείου» θα πραγματοποιηθεί το 1ο Φαρμακευτικό Συνέδριο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στις 28 και 29 Μαΐου στην Κομοτηνή.

Το συνέδριο που τελεί υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, διοργανώνεται από τους πέντε φαρμακευτικούς συλλόγους της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, μαζί με τον σύλλογο του νομού Σερρών καθώς και από τους αντίστοιχους συνεταιρισμούς φαρμακοποιών των έξι νομών.

Την ευθύνη για τη διοργάνωση έχει αναλάβει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ροδόπης ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι το συνέδριο θα προσλάβει διεθνή χαρακτήρα με την συμμετοχή Τούρκων, Βούλγαρων και Ιταλών φαρμακοποιών και θεσμικών εκπροσώπων του τομέα της υγείας.

Το «παρών» στο συνέδριο της Κομοτηνής αναμένεται να δώσουν και αρκετοί φαρμακοποιοί από την υπόλοιπη Ελλάδα. Προσκλήσεις επίσης έχουν αποσταλεί στον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ και στον πρόεδρο της Επιτροπής για τον προσδιορισμό των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα

Ανθρώπων έργα στο νηπιαγωγείο Πέπλου

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Οκτωβρίου 2020 0
Με τη συνεργασία των κατοίκων, των υπηρεσιακών υπαλλήλων και της δημοτικής αρχής, το Νηπιαγωγείο Πέπλου, το τελευταίο ελληνικό νηπιαγωγείο πριν…

Τσιόδρας: Υποχρεωτική η μάσκα σε κλειστούς χώρους (Δείτε τη λίστα)

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Απριλίου 2020 0
Την υποχρεωτική χρήση μάσκας στους κλειστούς χώρους μετά τη σταδιακή άρση των μέτρων περιορισμού ανακοίνωσε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση του…