Τον Μάιο το 1ο Φαρμακευτικό Συνέδριο Ανατ.Μακεδονίας-Θράκης

Δημοσιεύτηκε στις: at 7:36 πμ
304 0
Tο 1ο Φαρμακευτικό Συνέδριο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διοργανώνεται στις 28 και 29 Μαΐου.
Με κεντρικό μήνυμα «Ανοίγουμε τους ορίζοντες του Ελληνικού Φαρμακείου» θα πραγματοποιηθεί το 1ο Φαρμακευτικό Συνέδριο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στις 28 και 29 Μαΐου στην Κομοτηνή.

Το συνέδριο που τελεί υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, διοργανώνεται από τους πέντε φαρμακευτικούς συλλόγους της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, μαζί με τον σύλλογο του νομού Σερρών καθώς και από τους αντίστοιχους συνεταιρισμούς φαρμακοποιών των έξι νομών.

Την ευθύνη για τη διοργάνωση έχει αναλάβει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ροδόπης ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι το συνέδριο θα προσλάβει διεθνή χαρακτήρα με την συμμετοχή Τούρκων, Βούλγαρων και Ιταλών φαρμακοποιών και θεσμικών εκπροσώπων του τομέα της υγείας.

Το «παρών» στο συνέδριο της Κομοτηνής αναμένεται να δώσουν και αρκετοί φαρμακοποιοί από την υπόλοιπη Ελλάδα. Προσκλήσεις επίσης έχουν αποσταλεί στον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ και στον πρόεδρο της Επιτροπής για τον προσδιορισμό των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Βατερλώ» με το Μέτρο 11 για τις Βιολογικές Καλλιέργειες! Στην Αν. Μακεδονία και Θράκη εγκρίθηκαν μόνο 119 αιτήσεις!!”

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Απριλίου 2019 0
Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατέθεσε ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης…

Απαλλαγή όλων των κατηγορουμένων για το Βατοπέδι προτείνει ο Εισαγγελέας – “δεν προέκυψε δόλος για κανέναν από τους κατηγορούμενους”

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Δεκεμβρίου 2016 0
Την απαλλαγή όλων των κατηγορούμενων για την υπόθεση των ανταλλαγών μεταξύ της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου και του Ελληνικού Δημοσίου, πρότεινε…

Ανοιχτή Εθελοντική Αιμοδοσία κάθε Σάββατο μπροστά στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Νοεμβρίου 2017 0
Η κινητή μονάδα ενημέρωσης και αιμοληψίας από το Κέντρο Αίματος Αλεξανδρούπολης , αύριο Σάββατο θα πραγματοποίησει Ανοιχτή Εθελοντική Αιμοδοσία μπροστά στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης – Γίνε…