Τουρκία: «Συλλήψεις μελών της FETO στον Έβρο»

Δημοσιεύτηκε στις: at 6 Ιουλίου 2021
91 0

Επιχείρησαν να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα

Τη σύλληψη στον Έβρο, μελών της οργάνωσης του δικτύου FETO -του αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν– ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα μ’ ανάρτηση στο επίσημο λογαριασμό του υπουργείο Άμυνας στο Twitter, συνελήφθησαν συνολικά επτά άτομα, από τα οποία τα τρία αποδείχθηκε πως αποτελούν μέλη της FETO, την οποία η Τουρκία χαρακτηρίζει «τρομοκρατική οργάνωση».

«Συνοριακοί φύλακες στην περιοχή της Αδριανούπολης, συνέλαβαν επτά άτομα που προσπάθησαν να διασχίσουν παράνομα τα σύνορα προς την Ελλάδα. Κατά την εξέταση, αποδείχτηκε πως τρεις από τους συλληφθέντες είναι μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης του FETO» αναφέρει η ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

«Επτά άτομα, τριών εκ των οποίων μέλη της FETΟ, συνελήφθησαν προσπαθώντας να περάσουν στην Ελλάδα» είναι ο τίτλος σχετικού δημοσιεύματος της ηλεκτρονικής έκδοσης της τουρκική εφημερίδας Μιλιέτ.

www.protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Άνοιξε ο δρόμος για την αξιοποίηση της γεωθερμίας για θέρμανση στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 19 Απριλίου 2017 0
Την πρώτη άδεια για πώληση θερμικής ενέργειας από γεωθερμία, ενέκρινε πριν από λίγες ημέρες η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ). Η θετική γνωμοδότηση…