Τουρκικά ΜΜΕ: «Πρόκληση» η επίσκεψη Θεοδωρικάκου στον Έβρο

Δημοσιεύτηκε στις: at 13 Οκτωβρίου 2021
173 0
«Απειλή» και «πρόκληση» βλέπουν τα τουρκικά ΜΜΕ πίσω από την επίσκεψη του υπουργού προστασίας του ποίτη στον Έβρο

Με αρνητικά και ουδέτερα σχόλια κάλυψε ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του υπουργού Προστασίας του ΠολίτηΤάκη Θεοδωρικάκου, στον Έβρο.

Σε όλα τα σχετικά άρθρα επισημαίνεται η τοποθέτηση 250 πρόσθετων συνοριοφυλάκων στην περιοχή του Έβρου, καθώς και η επικείμενη ολοκλήρωση του προστατευτικού τείχους μήκους 37 χλμ., ενώ τα δημοσιεύματα στις εφημερίδες Τζουμχουριέτ και Χουριέτ (αγγλική) αναφέρονται και στην παρουσία ενός Zepelin της Frontex στην περιοχή.    

Σοζτζού

Ακσάμ

Νέα Πρόκληση από την Ελλάδα

Ο Έλληνας στέλνει πρόσθετους στρατιώτες στα σύνορα με την Τουρκία

Τζουμχουριέτ

Η Ελλάδα θα προστατεύσει τα σύνορα με Ζέπελιν

Hürriyet Daily News

Η Ελλάδα ενισχύει τους φρουρούς στα σύνορα με την Τουρκία

«Ανησυχία» από την ελληνο-αμερικανική συμφωνία

Την ίδια ώρα, με τίτλο «Συμφωνία με τις ΗΠΑ μετά τη Γαλλία» δημοσιεύεται στην εφημερίδα Χουριέτ ανταπόκριση του Γιώργου Κιρμπάκη από την Αθήνα που αναφέρεται στην επικείμενη ανανέωση της ελληνοαμερικανικής Συμφωνίας Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας, στο πλαίσιο της οποίας αναμένεται να μεταβεί ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στις ΗΠΑ και να υπογράψει το σχετικό πρωτόκολλο μαζί με τον Αμερικανό ομόλογό του Άντονι Μπλίνκεν.

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για σοβαρή ενίσχυση της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στην Ελλάδα, κυρίως δε στην Κρήτη και στην Αλεξανδρούπολη.

ΠΗΓΗ www.ethnos.gr

Σχετικά άρθρα

Δείτε την Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Νικολάου στους δρόμους της Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Δεκεμβρίου 2016 0
Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάσθηκε ο Άγιος Νικόλαος στην Αλεξανδρούπολη Το πρωί της Τρίτης 6 Δεκεμβρίου 2016 στον Μητροπολιτικό Ναό του…

Ο Σταύρος Κελέτσης συμμετείχε στις εργασίες της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας στο Βελιγράδι

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Ιουνίου 2021 0
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Διεθνούς Γραμματείας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας στο Βελιγράδι. Συμμετείχε ο Βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης Ολοκληρώθηκαν χθες…

«ΕΠΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟ ΧΡΕΩΣΤΙΚΟΝ» ΕΠΙ ΣΕΠΤΟΙΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΙΣ ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΟΙΣ ΣΟΙ ΤΩ ΙΜΒΡΙΩ ΠΡΩΤΟΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΓΕΝΟΥΣ (γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Ιουνίου 2018 0
«ΕΠΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟ ΧΡΕΩΣΤΙΚΟΝ» ΕΠΙ ΣΕΠΤΟΙΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΙΣ ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΟΙΣ ΣΟΙ ΤΩ ΙΜΒΡΙΩ ΠΡΩΤΟΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΚΑΙ…