Τούρκοι εφοπλιστές ζητούν άσυλο στην Ελλάδα – Πέρασαν τα σύνορα με βαλίτσα που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό

Δημοσιεύτηκε στις: at 19:02
368 0

Πέντε Τούρκοι πολίτες συνελήφθησαν αφού μπήκανε παράνομα πριν δύο μέρες στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον Έβρο με σκάφος με σκοπό να ζητήσουν άσυλο στη χώρα μας.

Ειδικότερα πρόκειται για ένα γιατρό, δύο εφοπλιστές και δύο παιδιά ενδεχομένως μέλη του κινήματος Γκιουλέν ή Κεμαλικοί, οι οποίοι προφανώς φοβούνται ότι θα είναι τα επόμενα θύματα των εκκαθαρίσεων του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Τουλάχιστον αυτά υποστηρίζουν. Μαζί τους είχαν και μία βαλίτσα η οποία μέσα έκρυβε μία ολόκληρη περιούσια… και καθόλου μικρή περιουσία σύμφωνα με πηγές.

Και τα πέντε άτομα κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα Φερών και θα εμφανιστούν, όπως προβλέπεται, ενώπιον εισαγγελέα με την κατηγορία παράνομης εισόδου στη χώρα ενώ αναμένεται να υποβάλλουν επίσημα αίτηση για πολιτικό άσυλο.

Καθώς φαίνεται η κάθαρση του «Σουλτάνου» στην γείτονα χώρα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα με συνέπεια τα θύματα της να συνεχίζουν να ψάχνουν οδούς διαφυγής σε γείτονα κράτη, προκειμένου να διαφυλάξουν τη σωματική τους ακεραιότητα προφανώς και αυτός είναι ο λόγος που είχαν ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό μαζί τους.

www.parapolitika.gr

Σχετικά άρθρα

Η ΑΘΡΟΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ . ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΓΜΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΣΕΝΓΚΕΝ. Ψίθυροι για έξοδο της Ελλάδας από την Σένγκεν ; Ποιος ωφελείται;; Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο, Δρ. Νομικής, Δικηγόρο

Δημοσιεύτηκε από: - 4 Δεκεμβρίου 2015 0
Ήδη από την δεκαετία του 80 είχε αρχίσει η συζήτηση για την σημασία που θα είχε η ελεύθερη κυκλοφορία προσώπων…

Γεώργιος Καΐσας: “Τα ψεύδη και η επιχείρηση δυσφήμισης του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου από τον κ. Γιαννακό της ΠΟΕΔΗΝ”

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Ιουνίου 2018 0
Απάντηση του Βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γεωργίου Καΐσα στον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ κ. Μ. Γιαννακό σχετικά με την αναφορά…