Τούρτα για τα δυο χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ από τους αγρότες της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

Δημοσιεύτηκε στις: at 27 Ιανουαρίου 2017
483 0

ΑΠΟ ΤΟ www.ypaithros.gr

Με τούρτα γιόρτασαν τα δυο χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αγρότες από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη αλλά και από τις Σέρρες οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έξω από  το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης το βράδυ της Παρασκευής όπου πραγματοποιεί ομιλία ο υφυπουργός με αρμοδιότητα στην κοινωνική Ασφάλιση Τάσος Πετρόπουλος στο πλαίσιο διήμερης επίσκεψης του στην Κομοτηνή. «Να ζήσεις Αλέξη και άκου καλά, με μας μην τα βάζεις θα πάθεις πολλά» ήταν το τραγούδι που μετέφεραν κρατώντας μια τούρτα κεράσι.

Όπως μετέφερε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Κομοτηνής Νίκος Κυριαζής στο ypaithros.gr σχεδίασαν μια ειρηνική διαμαρτυρία, προσερχόμενοι λίγο μετά τις 7.00 το βράδυ έξω από το Επιμελητήριο, συμβολικά με 2-3 αγροτικά μηχανήματα και φωνάζοντας το σύνθημα «αγρότη πολέμα, σού πίνουμε το αίμα». Τόνισε ότι όλες οι αποφάσεις για τις επικείμενες κινητοποιήσεις θα λαμβάνονται συλλογικά. Το επόμενο ραντεβού ορίστηκε στην Ζωοτέχνια στην Θεσσαλονίκη, στις 2 Φεβρουαρίου για να εγκαινιάσουν την έκθεση.

Συνάντηση με τον Τ. Πετρόπουλο

Το μεσημέρι της Παρασκευής εκπρόσωποι των αγροτών από τους νομούς Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης και Καβάλας συναντήθηκαν με τον υφυπουργό κ. Πετρόπουλο ο οποίος είχε την εντύπωση, όπως μετέφερε ο κ. Κυριαζής, ότι οι αγρότες δεν θα πληρώσουν κι επιπλέον θα έχουν επιστροφή φόρου. «Κατάλαβε ότι αυτά δεν ισχύουν και είναι μόνο στατιστικά στοιχεία».

Τούρτα για τα δυο χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ από τους αγρότες της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

Γύρω στις 9:00 το βράδυ αντιπροσωπεία αγροτών από έξι νομούς ανέβηκε στο ΕΒΕΡ για να συνομιλήσει με τον κ. Πετρόπουλο.

Σχετικά άρθρα

Πιστοποιητικό ποιότητας ISO σε 13 τμήματα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Φεβρουαρίου 2019 0
Δέκα τμήματα του Π.Γ.Ν.Α έλαβαν το διεθνές πιστοποιητικό ποιότητας ISO2009 μετά από λεπτομερή έλεγχο που διενήργησε ο αρμόδιος φορέας πιστοποίησης.…

Συνελήφθη 24χρονος υπήκοος Ρουμανίας ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 6 μη νόμιμους μετανάστες

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Νοεμβρίου 2016 0
Συνελήφθη προχθές (9-11-2016) το βράδυ, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της…