Το ΑΚΚΕΛ ζητά άμεσο οικονομικό επίδομα στις δυνάμεις προστασίας στον Έβρο

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:08
325 0

Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) βλέπει ότι το προσωπικό ασφαλείας στα βόρεια σύνορα του Έβρου που εξουδετερώνει τις γνωστές τουρκικές προκλήσεις, αντιμετωπίζεται μεν με ενθάρρυνση και ευγνωμοσύνη από  την Ελληνική κοινωνία, αλλά μόνο λεκτικά και όχι πρακτικά από την κυβέρνηση στην Ελλάδα.

Η κυβέρνηση οφείλει να αναγνωρίσει ότι χρειάζεται πρακτική οικονομική βοήθεια σε αυτούς τους ανθρώπους κυρίως στο στρατιωτικό προσωπικό, που ήδη αντιμετώπιζε προβλήματα υποδομών λόγω των Μνημονίων.

Καλούμε την κυβέρνηση να κινηθεί στην κατεύθυνση της παροχής εκτάκτου επιδόματος ή όπως αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί διοικητικά, σε τάξη μεγέθους 1.000 ευρώ.

Επιπλέον καλούμε την κυβέρνηση να αντιμετωπίσει επιτέλους και να λύσει τα προβλήματα υποδομών και αποδοχών του στρατιωτικού προσωπικού, θεραπεύοντας την καταστροφή που έχουν φέρει τα Μνημόνια, στα οποία το κυβερνών κόμμα έχει εμπλακεί επίσης.

Σχετικά άρθρα

Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση – Βαγγέλης Μυτιληνός: “Ας γίνουμε όλοι ενεργοί πολίτες και ας αντισταθούμε σε αυτό που θέλουν να κάνουν στο Φυλάκιο”

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Φεβρουαρίου 2021 0
Εύχομαι σε όλους Καλό μήνα με Υγεια.⠀ ⠀ Επιτέλους ας επανέλθουμε στην κανονικότητα διότι έχουμε κουραστεί όλοι μας αφάνταστα. ⠀…