Το ΑΚΚΕΛ στηρίζει εκλογικά την Ιουλία Γαβρίλοβα υποψήφια δημοτική σύμβουλο «Πόλη και Πολίτες»

Δημοσιεύτηκε στις: at 25 Μαΐου 2019
336 0

Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας εκφράζει την εκλογική στήριξή του στην πρόεδρο του πολιτιστικού κέντρου «Ρώσικο Σπίτι» κα Ιουλία Γαβρίλοβα υποψήφια δημοτική σύμβουλο για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης στο ψηφοδέλτιο «Πόλη και Πολίτες».

Η προσφορά της τόσο στην οικονομική όσο και στην πολιτιστική και μορφωτική ανάπτυξη της Αλεξανδρούπολης είναι γνωστή και δεδομένη. Αρκεί να αναφέρουμε ότι μόνο το 2013 με ενέργειες του πολιτιστικού κέντρου η τουριστική εισροή Ρώσων ξεπέρασε κάθε ρεκόρ ανεβάζοντας την Αλεξανδρούπολη ακόμα και πάνω από τη Θεσσαλονίκη στις διανυκτερεύσεις Ρώσων τουριστών με συνολικό οικονομικό όφελος για τον Δήμο Αλεξανδρουπόλεως να ανέρχεται στην τάξη των αρκετών εκατομμυρίων ευρώ.

Αποδεδειγμένα η Ιουλία Γαβρίλοβα είναι μαχήτρια με προσφορά στον τόπο της και στηρίζει την σύσφιξη των ελληνορωσικών σχέσεων οι οποίες αποτελούν ένα τομέα, τον οποίο το ΑΚΚΕΛ έχει ως πρωταρχικής σημασίας τομέα προς ανάπτυξη. Το γεγονός ότι ο σύζυγος της κας Γαβρίλοβα, Κωνσταντίνος Γκαμπαερίδης, συμπεριλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο του ΑΚΚΕΛ για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποδεικνύει επιπλέον την εκτίμηση προς το έργο του πολιτιστικού κέντρου.

Καλούμε τους δημότες Αλεξανδρουπόλεως να εμπιστευτούν την Ιουλία Γαβρίλοβα με την ψήφο τους για να συνεχίσει το έργο της με καλύτερες προοπτικές.

Σχετικά άρθρα

Οι αποφάσεις του Υπουργού Παιδείας προκαλούν αναταράξεις, συρρικνώνουν το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο και προκαλούν φτώχεια στη Θράκη!

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Μαρτίου 2018 0
Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΔΠΘ εξαιτίας συγκεκριμένων αποφάσεων του Υπουργού Παιδείας μίλησε ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός…

Διεθνές βραβείο νέου ερευνητή σε νεαρό γιατρό του Π.Γ.Ν.Ε. για πρωτοποριακή επιστημονική έρευνα στην Ογκολογία

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Νοεμβρίου 2017 0
Ο Αιματολόγος κος Σπύρος Παπαμίχος, Επικουρικός Ιατρός στην Αιματολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, έλαβε υποτροφία πλήρους κάλυψης μετακίνησης (full-fee waiver…