Το ΑΚΚΕΛ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με πρόσκληση του Αντιπροέδρου Fabio Massimo Castaldo

Δημοσιεύτηκε στις: at 21 Ιανουαρίου 2019
606 0

Ο Πρόεδρος του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας ΑΚΚΕΛ, κ. Ευάγγελος (Βάκης) Τσιομπανίδης δέχτηκε την πρόσκληση του Ιταλού Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Fabio Massimo Castaldo να συναντηθούν στις Βρυξέλλες στις 22 Ιανουαρίου 2019 και να συζητήσουν για ένα ευρύ φάσμα εξαιρετικά σοβαρών θεμάτων, που αφορούν όχι μόνο τον αγροτικό, κτηνοτροφικό κλπ επαγγελματικό κόσμο της Πρωτογενούς Παραγωγής, αλλά συνολικά την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Ο Αντιπρόεδρος Castaldo είναι μέλος του Κινήματος 5 Αστέρων (M5S) που ίδρυσε ο Beppe Grillo και ο Luigi Di Maio, σημερινός Πρόεδρος του M5S, είναι Αντιπρόεδρος στην Ιταλική κυβέρνηση.

Λίγους μήνες πριν από τις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αυτή η συνάντηση αποκτά ιδιαίτερη σημασία και λόγω της κινητικότητας για σχηματισμό μιας Ευρωπαϊκής Ομάδας, στην οποία θα συμμετέχουν κόμματα και πολιτικές κινήσεις από όλη την Ευρώπη. Θα έχει πρωταρχικό στόχο την υποστήριξη των εθνικών κρατών από την καταστροφική επίθεση της παγκοσμιοποίησης και του φεντεραλισμού που προσπαθούν να μετατρέψουν την Ευρωπαϊκή Ένωση σε ένα ολοκληρωτικό, δικτατορικό μόρφωμα για αφαίρεση της ελευθερίας της Ευρώπης.

Στην Ελλάδα έχουμε λάβει πολύ άσχημη γεύση αυτό των σχεδίων χουντοποίησης της Ευρώπης μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αφού αυτές οι δυνάμεις και τα συμφέροντα εκφράζονται και μέσω των Μνημονίων και των υποταγμένων κυβερνήσεων για την εξυπηρέτηση των αντεθνικών και αντικοινωνικών στόχων τους.

Η συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου προφανώς ανοίγει άλλες προοπτικές στο ΑΚΚΕΛ για ενίσχυση της δράσης του και μέσω των δομών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ενώ είναι γνωστό σε όλο τον πολιτικό κόσμο (με τις δημοσκοπήσεις που γίνονται) ότι το ΑΚΚΕΛ σίγουρα εκλέγει Ευρωβουλευτές στις εκλογές του Μαΐου.

www.imathiotikigi.gr

Σχετικά άρθρα

Δεύτερη κοινοβουλευτική παρέμβαση του ΚΚΕ για να γίνουν άμεσα προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για τη στελέχωση του Κέντρου Υγείας Σαμοθράκης

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Οκτωβρίου 2020 0
ΕΡΩΤΗΣΗ Προς τον Υπουργό Υγείας Θέμα: Να γίνουν άμεσα προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για τη στελέχωση του Κέντρου Υγείας Σαμοθράκης Επανερχόμαστε…

ΚΚΕ: Αγωγοί και αίμα

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Αυγούστου 2016 0
Γραφείο Τύπου ΤΕ Εβρου του ΚΚΕ Η μετάβαση, χτες, του πρωθυπουργού στη Σόφια της Βουλγαρίας, συνοδευόμενου από ευρύ κλιμάκιο υπουργών,…