Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης συμμετέχει στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 00:40
545 0

Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε φέτος στη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη παρέα μας τους Καθηγητές, τις φοιτήτριες και τους φοιτητές της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Δ.Π.Θ., που για πρώτη φορά φέτος συμμετέχουν ουσιαστικά στις παιδαγωγικές εκδηλώσεις για παιδιά.

Με τη γνώση και τη δημιουργική τους φαντασία οι διδάσκοντες της θεατρικής παιδείας, της μουσικής και των εικαστικών κ.κ Συμεών Παπαδόπουλος, Μυρσίνη Λαντζουράκη, Ευαγγελία Κοψαλίδου, Αικατερίνη Μαυρομαρά-Λαζαρίδου και Μαριάννα Παυλίδου με τις φοιτήτριες και τους φοιτητές τους,  θα διοργανώσουν και θα παρουσιάσουν στα παιδιά, βιωματικά, αφηγηματικά θεατρικά εργαστήρια, με χριστουγεννιάτικα παραμύθια, μελωδίες και τραγούδια, θεατρική παράσταση, εικαστικές δράσεις, ζωγραφική και κατασκευές.

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης  Γιάννης Ζαμπούκης και η Δημοτική Αρχή  χαιρετίζουμε και ευχαριστούμε θερμά τους διδάσκοντες και τους συνεργάτες τους για τη νέα αυτή συνεργασία που εμπλουτίζει πολύ σημαντικά τις εορταστικές εκδηλώσεις και ομορφαίνει με ιδιαίτερο τρόπο την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων στον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά άρθρα

Απανωτές ασκήσεις Στρατού και Εθνοφυλάκων σε Έβρο και νησιά τον τελευταίο μήνα – Τι συμβαίνει;

Δημοσιεύτηκε από: - 26 Φεβρουαρίου 2016 0
Γράφει η ΙΩΑΝΝΑ ΗΛΙΑΔΗ Μεγάλης έκτασης στρατιωτικές ασκήσεις πραγματοποιούνται όλο τον Φεβρουάριο στα σύνορα με την Τουρκία, γεγονός που δεν…

Λειτουργία πληροφοριακού κέντρου της Ελληνικής Αστυνομίας στην Ονειρούπολη Δράμας

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Δεκεμβρίου 2016 0
Για ακόμη μία χρονιά η Ελληνική Αστυνομία συμμετέχει στην Ονειρούπολη Δράμας, με πληροφοριακό κέντρο. Το περίπτερο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας…