Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης συμμετέχει στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 00:40
779 0

Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε φέτος στη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη παρέα μας τους Καθηγητές, τις φοιτήτριες και τους φοιτητές της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Δ.Π.Θ., που για πρώτη φορά φέτος συμμετέχουν ουσιαστικά στις παιδαγωγικές εκδηλώσεις για παιδιά.

Με τη γνώση και τη δημιουργική τους φαντασία οι διδάσκοντες της θεατρικής παιδείας, της μουσικής και των εικαστικών κ.κ Συμεών Παπαδόπουλος, Μυρσίνη Λαντζουράκη, Ευαγγελία Κοψαλίδου, Αικατερίνη Μαυρομαρά-Λαζαρίδου και Μαριάννα Παυλίδου με τις φοιτήτριες και τους φοιτητές τους,  θα διοργανώσουν και θα παρουσιάσουν στα παιδιά, βιωματικά, αφηγηματικά θεατρικά εργαστήρια, με χριστουγεννιάτικα παραμύθια, μελωδίες και τραγούδια, θεατρική παράσταση, εικαστικές δράσεις, ζωγραφική και κατασκευές.

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης  Γιάννης Ζαμπούκης και η Δημοτική Αρχή  χαιρετίζουμε και ευχαριστούμε θερμά τους διδάσκοντες και τους συνεργάτες τους για τη νέα αυτή συνεργασία που εμπλουτίζει πολύ σημαντικά τις εορταστικές εκδηλώσεις και ομορφαίνει με ιδιαίτερο τρόπο την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων στον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά άρθρα

Π.Ε. Έβρου: Προειδοποίηση σε αγροκτηνοτρόφους για επικίνδυνα πλημμυρικά φαινόμενα

Δημοσιεύτηκε από: - 26 Ιανουαρίου 2021 0
Αναγγελία επικινδυνότητας πλημμυρικών φαινόμενων λόγω έκτακτου δελτίου επιδείνωσης του καιρού Σε συνέχεια Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης του Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής…

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε την κυρά Ρήνη στην Κίναρο , την ακούραστη φρουρό του Αιγαίου

Δημοσιεύτηκε από: - 24 Δεκεμβρίου 2020 0
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετέβη στην Κίναρο, όπου συναντήθηκε με τη μοναδική κάτοικο του νησιού Ειρήνη Κατσοτούρχη. Την κυρία Σακελλαροπούλου…

Στη Βουλή από τη Ν. Γκαρά η έγκριση ολιγομελών τμημάτων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Σεπτεμβρίου 2021 0
Ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων για την απόφαση της Υπουργού Παιδείας, κ. Ν. Κεραμέως, να μην εγκρίνει όλα τα ολιγομελή…