Ο Υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικιλιας επισκέφτηκε το περίπτερο του Δήμος Αλεξανδρούπολης στην Έκθεση Τουρισμού “PHILOXENIA”

Στα πλαίσια της εξωστρέφειας και της στρατηγικής για την τουριστική προβολή του, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συμμετέχει σε σημαντικά τουριστικά δρώμενα με κορυφαίο αυτό της PHILOXENIA 2021 .

Στο περίπτερο 15-04Α, τα στελέχη του Δήμου παρουσιάζουν στους επισκέπτες τις ομορφιές, τα αξιοθέατα και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αλεξανδρούπολης ως τουριστικό προορισμό τεσσάρων εποχών.

Η Αλεξανδρούπολη συστήνεται στους επισκέπτες ως τόπος φιλικός στην οικογένεια και στα παιδιά, πιστοποιημένος ως BIKE FRIENDLY προορισμός, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα ένα από τα δυνατά της «όπλα», την παραδοσιακή θρακιώτικη κουζίνα.

Με απόφαση του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη, για την υποστήριξη των  τοπικών επιχειρήσεων που ασχολούνται εξ αντικειμένου με τον τουρισμό, υπάρχει  δυνατότητα διανομής του προωθητικού τους υλικού (φυλλάδια, χάρτες,  καρτολίνια, mini-baners κλπ) προς τους επισκέπτες.

Με σύγχρονο ψηφιακό τρόπο και με την τεχνολογία της εικονικής πραγματικότητας, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συστηθεί στους επισκέπτες και θα τους προσκαλέσει να αποκτήσουν μια πανέμορφη εμπειρία διακοπών σε έναν από τους ομορφότερους προορισμούς της Ελλάδας!

Προηγούμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ Έβρου: «Οι άλαλοι της ΔΕΕΠ Έβρου της Ν.Δ απέκτησαν φωνή και μας κουνάνε το δάχτυλο»
Επόμενο άρθροΠανθρακική διαδήλωση KATA της υποχρεωτικότητας των εμβολισμών πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη