Το «ευχαριστώ» του Εθνικού προς Παυλίδη, Πέτροβιτς, Λαμπάκη και Τοψίδη

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:02 πμ
476 0

Με ανακοίνωση της η ομάδα βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ευχαριστεί όλους τους φορείς της περιοχής μας για την βοήθεια τους και τη συνεργασία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΤΑΑ του ΜΓΣ Εθνικός επιθυμεί να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελο Λαμπάκη, τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Γιώργο Παυλίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Δημήτρη Πέτροβιτς και τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ κ. Χριστόδουλο Τοψίδη για την αμέριστη βοήθεια που παρέχουν στην ομάδα μας.

Οι φορείς αυτοί της περιοχής μας, στέκονται αρωγοί και συμπαραστάτες στην καθημερινή προσπάθεια που δίνουμε σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ και τους αθλητές μας, για να διατηρήσουμε το βόλει του Εθνικού μας στο υψηλότερο επίπεδο σε Ελλάδα και Ευρώπη και να συνεχίσουμε να φέρνουμε διακρίσεις εντός και εκτός συνόρων. Επιθυμούμε να γνωρίζουν ότι θα ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη τους προβάλλοντας την Αλεξανδρούπολη, τον Έβρο και την Θράκη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τέλος, σαν Δ.Σ. θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας πρόθεση να συνεχίσουμε να πορευόμαστε σε αγαστή συνεργασία μαζί με τους κοινωνικούς και θεσμικούς φορείς της περιοχής μας.

Το ΔΣ του ΤΑΑ Εθνικός»

Σχετικά άρθρα

Ολοκλήρωσε το καμπ της στην Αλεξανδρούπολη η Εθνική Ελλάδας Συγχρονισμένης Κολύμβησης

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Απριλίου 2016 0
Στην Αλεξανδρούπολη ενόψει των πολύ σημαντικών διοργανώσεων που έρχονται, με σημαντικότερη αυτή των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, βρέθηκε η Εθνική…

11ο Ομαδικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού Παίδων-Κορασίδων 2018: Ο Εθνικός κατέκτησε την 13η θέση στο κορυφαίο Πρωτάθλημα μεταξύ 20 ομάδων!!!

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Δεκεμβρίου 2018 0
11ο Ομαδικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού Παίδων-Κορασίδων 2018: Ο Εθνικός κατέκτησε την 13η θέση στο κορυφαίο Πρωτάθλημα μεταξύ 20 ομάδων!!! Μια…