Με ανακοίνωση της η ομάδα βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ευχαριστεί όλους τους φορείς της περιοχής μας για την βοήθεια τους και τη συνεργασία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΤΑΑ του ΜΓΣ Εθνικός επιθυμεί να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελο Λαμπάκη, τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Γιώργο Παυλίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Δημήτρη Πέτροβιτς και τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ κ. Χριστόδουλο Τοψίδη για την αμέριστη βοήθεια που παρέχουν στην ομάδα μας.

Οι φορείς αυτοί της περιοχής μας, στέκονται αρωγοί και συμπαραστάτες στην καθημερινή προσπάθεια που δίνουμε σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ και τους αθλητές μας, για να διατηρήσουμε το βόλει του Εθνικού μας στο υψηλότερο επίπεδο σε Ελλάδα και Ευρώπη και να συνεχίσουμε να φέρνουμε διακρίσεις εντός και εκτός συνόρων. Επιθυμούμε να γνωρίζουν ότι θα ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη τους προβάλλοντας την Αλεξανδρούπολη, τον Έβρο και την Θράκη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τέλος, σαν Δ.Σ. θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας πρόθεση να συνεχίσουμε να πορευόμαστε σε αγαστή συνεργασία μαζί με τους κοινωνικούς και θεσμικούς φορείς της περιοχής μας.

Το ΔΣ του ΤΑΑ Εθνικός»

Προηγούμενο άρθρο24ωρη Απεργία – Κλείσιμο των καταστημάτων στην περιοχή του Σουφλίου
Επόμενο άρθροΒασιλόπιτα έκοψαν οι Αμαζόνες Μαΐστρου (photos)