Το Κίνημα Δημοκρατών – Σοσιαλιστών Ν. Έβρου πραγματοποίησε διαδικασίες διαλόγου

Δημοσιεύτηκε στις: at 14:39
314 0

Τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος Δημοκρατών – Σοσιαλιστών στον Ν. Έβρου πραγματοποίησαν δύο διαδικασίες διαλόγου, στην Αλεξανδρούπολη και το Διδυμότειχο, και εξέλεξαν προσωρινή Συντονιστική Γραμματεία  με τους :

  • Βενέτη Σπύρο
  • Γιαγλή Γιασάν
  • Κατσαρό Γιάννη
  • Κεραμέα Εύη
  • Κουκάκη Δημήτρη
  • Πετριτζίκη Μαργαρίτη

Στρατηγική ιδρυτική επιδίωξη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών είναι η συγκρότηση μιας ευρείας κοινωνικής και πολιτικής συμμαχίας, που να μπορεί να εκφράσει και να αγωνιστεί για την προώθηση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης της χώρας και πρότασης εξόδου από την κρίση.

Στο πλαίσιο αυτό, συνεργαζόμαστε στη «Δημοκρατική Συμπαράταξη» διατηρώντας την πολιτική και οργανωτική μας αυτοτέλεια, και καλούμε όλους, κάθε δημοκράτη και προοδευτικό πολίτη,  τη νέα γενιά και τα στελέχη με εμπειρία και προσφορά αγώνων, να συμβάλλουν  συμμετοχικά και δυναμικά στην προσπάθεια αυτή, για να διαμορφώσουμε μαζί την  σύγχρονη, ρεαλιστική και πειστική αφήγηση της προοδευτικής παράταξης για το παρόν, αλλά κυρίως για το ΜΕΛΛΟΝ της χώρας μας και των πολιτών της.

Σχετικά άρθρα

Με κατάνυξη και Βυζαντινή μεγαλοπρέπεια τελέσθηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός & η λιτάνευση της εικόνος της Παναγίας Κοσμοσώτειρας στους δρόμους των Φερών (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Αυγούστου 2017 0
Την Τρίτη 15 Αυγούστου, η Ορθόδοξη Εκκλησία εορτάζει και πανηγυρίζει την μεγάλη εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, το «Πάσχα…

Ειδικό πρόγραμμα ύψους 10 εκατ. ευρώ για ενίσχυση των δημοτικών ΚΔΑΠ ανακοίνωσε ο Θεοδωρικάκος

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Σεπτεμβρίου 2020 0
Ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Παναγιώτης Θεοδωρικάκος ανακοίνωσε, σήμερα το πρωί, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, στον ΑΝΤ1, “Καλημέρα Ελλάδα”, ειδικό…