Το μήνυμα του Δήμαρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη για τη νέα σχολική χρονιά

Δημοσιεύτηκε στις: at 22:11
182 0

1ο κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά, σήμερα!

Μια χρονιά που ξεκινά με ένα νέο δεδομένο, αυτό της πανδημίας ένα δεδομένο που μας επιβάλλει να είμαστε ακόμη περισσότερο υπεύθυνοι και προσεκτικοί, για να προστατεύσουμε την υγεία των παιδιών, των εκπαιδευτικών και του προσωπικού που εργάζεται στις σχολικές μονάδες.
Είμαστε κοντά στην εκπαιδευτική κοινότητα, έχοντας προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προστασία της υγείας των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των ανθρώπων τους. Για εμάς, η εξασφάλιση ποιοτικών συνθηκών εργασίας και μάθησης είναι κύρια προτεραιότητά μας.
Βρισκόμαστε σε διαρκή ετοιμότητα και επικοινωνία, για να αντιμετωπίσουμε κάθε ζήτημα που θα ανακύψει, ώστε να διασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία των σχολείων του Δήμου μας.
Εσείς απολαύστε το ταξίδι στη γνώση!
Καλή αρχή! Καλή σχολική χρονιά!

Γιάννης Ζαμπούκης

Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Σχετικά άρθρα

Ενισχύεται σημαντικά η θωράκιση του Έβρου

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Οκτωβρίου 2020 0
Στα σκαριά βρίσκεται η ενίσχυση της θωράκισης του Έβρου, με «συναγερμό από την… κόλαση» και «ηλεκτρονικά μάτια». Ειδικότερα, πρόκειται για σύγχρονα εποχούμενα και…

Πρόσκοποι Αλεξανδρούπολης: “Επέτειος 6 μηνών για την αβεβαιότητα και την έλλειψη ή και ανυπαρξία οριστικών αποφάσεων σε κάθε επίπεδο προσκοπικής διοίκησης και τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης”

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Απριλίου 2019 0
Επέτειος 6 μηνών για την αβεβαιότητα και την έλλειψη ή και ανυπαρξία οριστικών αποφάσεων σε κάθε επίπεδο προσκοπικής διοίκησης και…