Το μήνυμα του Περιφερειάρχη ΑΜΘ για την Παγκόσμια και Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία η 3η Δεκεμβρίου

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:07
406 0

Η 3η Δεκεμβρίου είναι η Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία σε όλο τον κόσμο και είναι η αφορμή για κινητοποιήσεις, προβληματισμούς και δράσεις με σκοπό την ευαισθητοποίηση και κατανόηση των πολιτών απέναντι σε θέματα ισότητας για τα άτομα με αναπηρία.
Τα άτομα με αναπηρία και οι οικογένειές τους δίνουν καθημερινή μάχη για να εξασφαλίσουν ένα αξιοπρεπές βιοτικό επίπεδο ζωής και στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που ζούμε ο αγώνας τους γίνεται ακόμη δυσκολότερος.

Όμως δεν είναι μόνο υποχρέωση της πολιτείας να τους βοηθήσει να ενταχθούν στο κοινωνικό γίγνεσθαι, αλλά είναι υποχρέωση όλων μας να εκδηλώσουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον μας και να τους βοηθήσουμε χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις να διασφαλίσουν την αξιοπρέπεια και το σεβασμό που τους αξίζει.

Η Περιφέρειά μας είναι πάντα δίπλα στα άτομα με αναπηρία και με πολλούς τρόπους εκφράζει την υποστήριξή της οικοδομώντας ουσιαστικές σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης.

Σχετικά άρθρα

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ «Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ – ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΙΣ» (Γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 26 Μαΐου 2018 0
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ «Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ – ΕΑΛΩ Η ΠΟΛΙΣ» Μητροπολίτου Τραπεζούντος Χρυσάνθου Λόγος Επιμνημόσυνος, ρηθείς τη 29η Μαΐου του…

Κώστας Χατζημιχαήλ: “Η παράκαμψη του Βοσπόρου αποτελεί πλέον πραγματικότητα…”

Δημοσιεύτηκε από: - 26 Ιουλίου 2020 0
Όπως αναφέρει ο Πρόεδρο του  Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης κ. Κώστας Χατζημιχαήλ: Απίστευτα συγκινημένος και ενθουσιασμένος καθώς ο συρμός του ΟΣΕ που…