Το νέο ΔΣ της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή ΑΜΘ

Δημοσιεύτηκε στις: at 30 Μαρτίου 2018
648 0

Την Τετάρτη 28 Μαρτίου, σύσσωμο, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, μετά την εκλογή του, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό  Αστυνομικό Διευθυντή  Αν. Μακ. και Θράκης  Υποστράτηγο κ. ΜΕΝΕΞΙΔΗ Νικόλαο.

Κατά τη συνάντηση τέθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τους συναδέλφους αλλά και τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Τα κυριότερα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα εξής:

Η άμεση ανάγκη μεταστέγασης της Δ.Α. Αλεξ/πολης σε νέο κτήριο καθώς το υπάρχον δεν πληρεί τις απαραίτητες προδιαγραφές. Το υπάρχον κτήριο λόγω παλαιότητας, χωροταξίας αλλά και της μικρής επιφάνειας του δεν είναι ικανό να ανταπεξέλθει στις ανάγκες των υπηρεσιών, μη τηρώντας τις συνθήκες εργασίας, υγιεινής και ασφάλειας των συναδέλφων μας καθώς και την άνετη εξυπηρέτηση των πολιτών που καθημερινά προσέρχονται σε αυτό.

Η σοβαρή έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού των Υπηρεσιών εντός της Δ.Α. Αλεξ/πολης  και ειδικότερα των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης. Έγινε ιδιαίτερη αναφορά στον απαρχαιωμένο στόλο οχημάτων με τα οποία καλούνται καθημερινά οι συνάδελφοί μας να εκτελέσουν Υπηρεσία, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα.

Η ενίσχυση με προσωπικό όλων των Υπηρεσιών της Δ.Α Αλέξ/πολης και κυρίως του Τμήματος  Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων, του Α.Τ. Αλεξανδρούπολης και του Α.Σ. Αερολιμένα Αλέξ/πολης.

Από πλευράς του ο κ. Γενικός αφού άκουσε τους προβληματισμούς και τις αντίστοιχες προτάσεις της Ένωσης επί των ανωτέρω ζητημάτων δεσμεύτηκε ότι για τα θέματα τα οποία άπτονται της αρμοδιότητάς του θα προχωρήσει στην υλοποίηση τους. Στα δε υπόλοιπα θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης των προσπαθειών και επιδιώξεων μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σχετικά άρθρα

Με ένα σμπάρο δυο Τουρκικές πολιτικές ~ Η μία στη Θράκη. Η άλλη στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο (των Χρήστου Κηπουρού και Πασχάλη Χριστοδούλου)

Δημοσιεύτηκε από: - 17 Αυγούστου 2020 0
Με ένα σμπάρο δυο Τουρκικές πολιτικές Η μία στη Θράκη. Η άλλη στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο   Των…

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τιμήθηκε η Αγία Αναστασία η Φαρμακολύτρια , στην Μάκρη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Δεκεμβρίου 2018 0
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως τιμάει την Αγία Ένδοξο Μεγαλομάρτυρα Αναστασία την Φαρμακολύτρια και Θαυματουργό όπου στη μνήμη…

Συλλαλητήριο στις 11 Φλεβάρη στην Αλεξανδρούπολη ενάντια στη βάση ελικοπτέρων του ΝΑΤΟ

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Ιανουαρίου 2018 0
Την οργάνωση αντιιμπεριαλιστικού – φιλειρηνικού συλλαλητηρίου την Κυριακή 11 Φλεβάρη στις 11 π.μ. στην Αλεξανδρούπολη αποφάσισαν οι Επιτροπές Ειρήνης της…