Το νέο πρόγραμμα του Maximum fm 93,6 ξεκινάει δυνατά με έμφαση στην ενημέρωση

Δημοσιεύτηκε στις: at 17:07
528 0

Αμέτρητες ώρες ζωντανού προγράμματος θα περιλαμβάνει το νέο πρόγραμμα του maximum fm 93,6 που ξεκινάει από την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου. Η πρωινή ζώνη του σταθμού θα αρχίζει με την εκπομπή που εδώ και χρόνια ξυπνά την Αλεξανδρούπολη. Έτσι κάθε πρωί στις 7:30 θα γίνεται η έναρξη με Ξυπνήστε γιατί Χανόμαστε, με τον Δημήτρη Κολιό. Μαζί του στον πρωινό σχολιασμό γύρω στις 8 θα είναι ο Ανδρέας Χονδρός ενώ τα ρεπορτάζ ζωντανά θα μεταφέρει από τα σημεία του ενδιαφέροντος ο Γιάννης Ναλμπάντης.

Η πρωινή ζώνη θα συνεχίζεται με την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real fm ενώ αμέσως μετά το πέρασμα στο μεσημέρι αναλαμβάνει να γλυκάνει με την  Dolce Vita η Ντέπυ Μιχαήλ Δευτέρα με Πέμπτη. Ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και θέματα της επικαιρότητας θα διαπραγματεύεται και φέτος ο Θανάσης Ράσιος κάθε Παρασκευή 12-2 το μεσημέρι.

Η ενημέρωση δε σταματά εδώ όμως! Από τον Maximum fm 93,6 θα ακούμε φέτος το δίδυμο των Δημοσθένη Δούκα και Σοφία Χύτου, κάθε Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα στις 5 με εξαιρετικά ενδιαφέροντα θέματα της επικαιρότητας.

Από το πρόγραμμα δεν θα λείψει και φέτος η αθλητική ενημέρωση, κάθε Δευτέρα στις 5 το απόγευμα με τον Κοσμά Πανταζή ενώ συνεχίζεται και το αγαπημένο Καταφύγιο με τον Ανδρέα Κουινέλη.

Και τα Σάββατα η ενημέρωση θα έχει την θέση της στο πρόγραμμα του σταθμού, με τις πρωινές αλχημείες που συνεχίζονται και φέτος με τον Γιάννη Ναλμπάντη και τους Κοσμά Πανταζή και Μαριάννα Μπόρτζιου ενώ αμέσως μετά τη σκυτάλη παραλαμβάνει η φιλοζωική εκπομπή του σταθμού με εθελοντές του φιλοζωικού σωματείου Κιβωτός.

Φυσικά η αγαπημένη Ελληνοφρένεια παραμένει must και στο φετινό πρόγραμμα, κάθε απόγευμα στις 7.

Η βραδινή ζώνη θα είναι γεμάτη με ελληνική και ξένη μουσική για όλα τα γούστα! Κώστας Φωτεινός, Κώστας Χρυσανθάκη, Νικόλας Δοβρολης, Γιώργος Κεσσάτης, Ρίτσα Γρηγορίου, Θανάσης Τσώνης, Λίτσα Βελισσαρίου, Γιώργος Ναλμπάντης και Γιώργος Γρηγοριάδης, θα ζεστάνουν τις κρύες νύχτες του χειμώνα που έρχεται!

Σχετικά άρθρα

«Το ποντιακό τραγούδι και η ποντιακή λύρα στη σύγχρονή Ελλάδα» – Ειδικό σεμινάριο στο πλαίσιο του μαθήματος «Εκμάθηση της Ποντιακής Διαλέκτου ΙΙ»

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Απριλίου 2019 0
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών Δελτίο τύπου Την Δευτέρα στις 15.4.2019, και έπειτα από πρόσκληση…

Ο Μαρωνείας Τιμόθεος και οι γραπτές μαρτυρίες της Αρχιερατείας του ~ Τρία κείμενα-μαρτυρίες του αοιδίμου Μητροπολίτου Τιμοθέου (του Ιωάννη Ελ. Σιδηρά)

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Οκτωβρίου 2017 0
Ο Μαρωνείας Τιμόθεος και οι γραπτές μαρτυρίες της Αρχιερατείας του Τρία κείμενα-μαρτυρίες του αοιδίμου Μητροπολίτου Τιμοθέου Ο αοίδιμος και όντως…

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος: Ασθενείς που πάσχουν από χρόνια νοσήματα να επισκέπτονται τον γιατρό τους

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Μαΐου 2020 0
Με την χαλάρωση των μέτρων καραντίνας που επιχειρείται από σήμερα στην χώρα, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος επισημαίνει ότι θα πρέπει να ενθαρρύνονται…