Το Ολυμπία Φόρουμ στην Αλεξανδρούπολη: 1st East Macedonia & Thrace Forum 

Ο ρόλος της Αν. Μακεδονίας και Θράκης στην αναβάθμιση του γεωπολιτικού αποτυπώματος της Ελλάδας

Άδωνις Γεωργιάδης, Ιωάννης Τσακίρης και Σοφία Ζαχαράκη δίνουν το παρόν στο σημαντικότερο συνέδριο για την ανάδειξη της περιοχής – παρέμβαση από Τζέφρι Πάιατ ενώ μήνυμα στέλνει και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ, Μπομπ Μενέντεζ

Αλεξανδρούπολη, 21 Φεβρουαρίου 2023 – Το 1st East Macedonia & Thrace Forum το οποίο διοργανώνεται από το Ολυμπία Φόρουμ σε Συνεργασία με το Δήμο Αλεξανδρούπολης, το Energizing Greece και την Hellas Journal πραγματοποιείται αύριο Τετάρτη & Πέμπτη, 22-23 Φεβρουαρίου 2023, στο ξενοδοχείο Ramada Plaza Thraki, στην Αλεξανδρούπολη με στόχο να αναδείξει, την ξεχωριστή γεωστρατηγική σημασία καθώς και να διερευνήσει τις προοπτικές μελλοντικής οικονομικής ανάπτυξης που διανοίγονται στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το Συνέδριο διεξάγεται υπό την αιγίδα του Olympia Forum, του μεγαλύτερου συνεδρίου περιφερειακής ανάπτυξης στην Ελλάδα, και αποτελεί την πρώτη προσπάθεια εξαγωγής των αρχών και της φιλοσοφίας του Olympia Forum σε μια συγκεκριμένη ελληνική Περιφέρεια.

Μεταξύ των ομιλητών σημαντική κρίνεται η παρέμβαση του Προέδρου της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ, Μπομπ Μενέντεζ, του Β. Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ για Ενεργειακούς Πόρους, Τζέφρυ Πάιατ, του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννη Τσακίρη, της Υφυπουργού Τουρισμού, Σοφίας Ζαχαράκη, του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Χρήστου Μέτιου, του Προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου, του π. Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη, του Πρέσβη της Ουκρανίας στην Ελλάδα, Σέργκιι Σουτένκο, του π. Επιτρόπου της ΕΕ για τη Μετανάστευση, Δημήτρη Αβραμόπουλου, του Γεν. Γραμματέα Μεταφορών, Γιάννη Ξιφαρά, του Γεν. Γραμματέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλοποίησης Διαδικασιών, Λεωνίδα Χριστόπουλου, του Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή κα.

Για να παρακολουθήσετε από κοντά τις εργασίες του Συνεδρίου, κάνετε την εγγραφή σας ΕΔΩ 

Όλοι οι επιβεβαιωμένοι ομιλητές, το πρόγραμμα του φόρουμ και περισσότερες πληροφορίες στο

https://eastmacedoniathraceforum.gr/

Κρατήστε την ημερομηνία:

Τετάρτη & Πέμπτη, 22-23 Φεβρουαρίου 2023

Ramada Plaza Thraki, Αλεξανδρούπολη

Co-organizer: Δήμος Αλεξανδρούπολης

In Cooperation with: Hellas Journal, Energizing Greece

Grand Sponsor: ΔΕΠΑ Εμπορίας Α.Ε

Sponsors: ELINA Χαρτοποιία Κομοτηνής, Gastrade, HILL International, INTRAKAT, Japan Tobacco International, York Studios

With the kind Support: ERGOSE

Προηγούμενο άρθροΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Επιτροπής Δημοτικού Συμβουλίου με έργο τη διεκδίκηση – αποχαρακτηρισμό της Δυτικής Χερσαίας Ζώνης
Επόμενο άρθροΠαναγιώτης Χαρέλας: “Δεν είναι ηθικό να κάνεις σύμφωνο συμβίωσης για τα μόρια τοποθέτησης”