Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:01
381 0

Εκδήλωση Παρουσίασης των Νέων Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων

Ημέρα γνωριμίας στην Αλεξανδρούπολη διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, για να παρουσιάσει τα εκπαιδευτικά του προγράμματα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020, στις 18:00, στο Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης (Λεωφόρος Δημοκρατίας 335). Οι πτυχιούχοι και οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για μεταπτυχιακό, αλλά και οι μαθητές και απόφοιτοι Λυκείου με τους γονείς τους που ενδιαφέρονται για προπτυχιακές σπουδές, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους εκπροσώπους του πανεπιστημίου και να λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Στην Ημέρα Γνωριμίας οι καθηγητές του Πανεπιστημίου Νεάπολις και οι εκπρόσωποι του Γραφείου Βόρειας Ελλάδας θα παρουσιάσουν αναλυτικά τα Προπτυχιακά προγράμματα σπουδών (Νομική, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Τραπεζικά-Λογιστικά & Χρηματοοικονομικά, Ψυχολογία, Αρχιτεκτονική, Πολιτικός Μηχανικός, Εκτίμηση και Ανάπτυξη Ακινήτων, Πληροφορική, Διεθνείς Σχέσεις και Ασφάλεια).

Επίσης θα γίνει αναλυτική παρουσίαση των εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακών αλλά και των συμβατικών (MBA, Δημόσια Διοίκηση, Διοίκηση Μονάδων Υγείας, Εκπαιδευτική Διοίκηση, Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων, Διοίκηση Επιχειρήσεων Ναυτιλίας, Τραπεζική-Επενδυτική και Χρηματοοικονομικά, Λογιστική & Χρηματοοικονομικά, Πληροφοριακά Συστήματα, Συμβουλευτική Ψυχολογία, Εκπαιδευτική Ψυχολογία, Διεθνές Ευρωπαϊκό Οικονομικό Δίκαιο, Οικονομικό Έγκλημα και Ποινική Δικαιοσύνη, Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση, Διεθνείς Σχέσεις Θεολογικές Σπουδές, Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία, Θεολογία, Αρχιτεκτονική Τοπίου, Περιβαλλοντικές Επιπτώσεις και Διοίκηση Αειφορίας, Ανθεκτικότητα Κατασκευών, Real Estate, Ψηφιακή Κινηματογραφική Παραγωγή κ.α.).

Όσοι παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις θα ενημερωθούν επίσης για τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο, τις εξ αποστάσεως μεταπτυχιακές σπουδές, την αναγνώριση σπουδών από τον ΔΟΑΤΑΠ, τα επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα, τις διαδικασίες Αίτησης Εγγραφής, την εξασφάλιση διαμονής και το κόστος διαβίωσης στην Πάφο, τις δυνατότητες οικονομικής ενίσχυσης και τις υποτροφίες που παρέχονται από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις.

Η ενημέρωση απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και αποφοίτους Λυκείου, φοιτητές και πτυχιούχους ΑΕΙ-ΤΕΙ, σύμβουλους επαγγελματικού προσανατολισμού, και εργαζόμενους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνουν δεκτές αιτήσεις εισδοχής στα νέα προγράμματα Φεβρουαρίου.

Για δηλώσεις συμμετοχής ή περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2310931673 ή στο email info@nupthess.gr.

Σχετικά άρθρα

Περιοδεία του Δημήτρη Κουτσούμπα σε Ανατ. Μακεδονία – Θράκη

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Μαρτίου 2019 0
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα πραγματοποιήσει περιοδεία, την Πέμπτη 28 και την Παρασκευή 29 Μάρτη, στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Το πρόγραμμα είναι το…

Αγορανομικοί έλεγχοι: 307 έλεγχοι στην περιοχή Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας – 21 διοικητικά πρόστιμα

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Ιουλίου 2019 0
Αγορανομικούς ελέγχους σε καταστήματα, υπαίθριους χώρους και πρατήρια υγρών καυσίμων πραγματοποίησαν κλιμάκια ελεγκτών του Τμήματος Εμπορίου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της…

Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης Έργου: «Επισκευή – Συντήρηση Υπαίθριων και μη αθλητικών εγκαταστάσεων ποδοσφαίρου Δήμου Αλεξανδρούπολης» από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης και τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Δημοσιεύτηκε από: - 31 Οκτωβρίου 2018 0
Στην Αθήνα βρέθηκε την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Οικισμών και…