Το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ Αλεξανδρούπολης ενημερώνει για την έναρξη εγγραφής νέων μελών

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:10
397 0

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ Αλεξανδρούπολης σας ενημερώνει για την έναρξη εγγραφής νέων μελών και σας προωθούμε τον τρόπο εγγραφής νέων μελών στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό όπως δημοσιεύθηκε στην αρχική σελίδα του επίσημου ιστότοπου του Ε.Ε.Σ. προς ενημέρωση της τοπική κοινωνίας.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων έχει οριστεί η 7η Φεβρουαρίου 2019.

Αίτηση Εγγραφής Μέλους

Κατεβάστε την Αίτηση Εγγραφής Μέλους στον Ε.Ε.Σ., πιέζοντας εδώ

1. Συμπληρώστε την Αίτηση με τα στοιχεία σας.

2. Υπογράψτε την Αίτηση.

3. Υποβάλετε την Αίτηση στο Περιφερειακό Τμήμα της περιοχής της κατοικίας σας ή της επαγγελματικής σας δραστηριότητας ή, εάν δεν υπάρχει, στο πλησιέστερο Περιφερειακό Τμήμα.

Μαζί με την Αίτηση καταβάλετε το εφάπαξ ποσό της εγγραφής των 10 ευρώ (οι πιστοποιημένοι εθελοντές του Ε.Ε.Σ. εξαιρούνται της καταβολής του εφάπαξ ποσού) και το ποσό των 10 ευρώ της ετήσιας συνδρομής για το 2019.

4. Μπορείτε να υποβάλετε τη συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη Αίτηση, σκαναρισμένη, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Περιφερειακού Τμήματος της περιοχής σας ή του Τμήματος Μητρώου Μελών των Κεντρικών Γραφείων (melh_ees@redcross.gr), συνοδευόμενη από το αποδεικτικό της τράπεζας για την καταβολή.

Παρακαλούμε θερμά, όταν πραγματοποιείτε την κατάθεση στην Τράπεζα, να αναγράφετε το ονοματεπώνυμό σας, όπως επίσης και το όνομα πατρός και μητρός, για την ορθή ταυτοποίηση των στοιχείων σας και την αποφυγή προβλημάτων εξαιτίας συνωνυμιών.

Τραπεζικός Λογαριασμός

EFG EUROBANK ERGASIAS A.E.
Αριθμός Λογαριασμού
0026.0240.33.0201122949

IBAN
GR8802602400000330201122949

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού Αλεξανδρούπολης, Ειρήνης 41, στο τηλέφωνο:2551032549 και στις ώρες 8.30 π.μ. έως 2.30 μ.μ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο εδώ

Σχετικά άρθρα

Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξανδρούπολης: Να αποδοθούν στους Δήμους οι εκτάσεις που παραχωρήθηκαν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο Υπερταμείο

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Ιουνίου 2020 0
Η παραχώρηση ήδη ακυρώθηκε από το ΣτΕ Μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που ακυρώνει τις αποφάσεις της προηγούμενης…

ΚΙΝΑΛ: Ομιλία του Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, ΜΑΝΩΛΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ, την Τρίτη, 2 Ιουλίου

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Ιουλίου 2019 0
Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ διοργανώνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, ΜΑΝΩΛΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ, την Τρίτη, 2…

Ο Εθνάρχης Μητροπολίτης Τραπεζούντος Χρύσανθος στη Διεθνή Διάσκεψη των Παρισίων για τη σωτηρία του αφανιζόμενου Ποντιακού Ελληνισμού (γραφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Μαρτίου 2017 0
  Ο Εθνάρχης Μητροπολίτης Τραπεζούντος Χρύσανθος στη Διεθνή Διάσκεψη των Παρισίων για τη σωτηρία του αφανιζόμενου Ποντιακού Ελληνισμού Το ανεκπλήρωτο…