Το πιο απομακρυσμένο γεωγραφικά δημοτικό σχολείο του Δήμου, επέλεξε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης την ημέρα του αγιασμού

Δημοσιεύτηκε στις: at 08:35
1062 0

Το πιο απομακρυσμένο γεωγραφικά σχολείο του Δήμου, το δημοτικό σχολείο Πέπλου,  επέλεξε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης για να ανταλλάξει δια ζώσης ευχές με τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, στον καθιερωμένο αγιασμό της 1ης ημέρας της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Δήμαρχος  ευχήθηκε στην Διευθύντρια του σχολείου κ. Δήμητρα Καδόγλου και στους συναδέλφους της εκπαιδευτικούς, υγεία και δύναμη, τονίζοντας ότι το μέλλον της κοινωνίας βρίσκεται στα χέρια τους και ότι η παιδεία μας είναι το μοναδικό όπλο που μας έχει απομείνει απέναντι στη σημερινή κρίση, η οποία είναι περισσότερο κρίση αξιών και ηθικής παρά οικονομική.

Στους γονείς και τους κηδεμόνες ευχήθηκε υπομονή, κουράγιο και καρτερικότητα και τους κάλεσε να στηρίζουν τα παιδιά και το έργο των διδασκόντων.

Στα παιδιά ευχήθηκε πολλά χαμόγελα, πολύ παιχνίδι και τα προέτρεψε να αφήσουν τους προβληματισμούς στους μεγάλους, και να αφιερωθούν  στις σχολικές τους υποχρεώσεις, βρίσκοντας όμως πάντα χρόνο για τους φίλους τους, για τον εαυτό τους και για τα πράγματα και τις δραστηριότητες που αγαπούν.

Διαβεβαίωσε και υποσχέθηκε σε όλους ότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η νέα Δημοτική αρχή θα είναι δίπλα  στην εκπαιδευτική κοινότητα, δίπλα στους γονείς και κυρίως δίπλα στα παιδιά που είναι το μέλλον μας.

Ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του ολοκλήρωσαν τις επισκέψεις στα εναρκτήρια κουδουνίσματα,  αφιερώνοντας χρόνο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις δομές των ειδικών σχολείων του Δήμου, όπου εξήρε το σπουδαίο έργο των εκπαιδευτικών αλλά και των γονέων οι οποίοι με την φροντίδα, την αφοσίωση και την αγάπη τους, δημιουργούν υπέροχες συνθήκες και ένα ιδανικό σχολικό περιβάλλον που συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων και των επιδιώξεων  για το καλό των παιδιών. 

Σχετικά άρθρα

Σώος εντοπίστηκε ο 75χρονος που αγνοούνταν χθες το βράδυ στα ανοιχτά της Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Αυγούστου 2021 0
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης από ιδιώτη, ότι το Τ/Χ-Α/Ψ σκάφος “ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ” Ν.Α.162 με μοναδικό επιβαίνοντα έναν…

Μηνιαίος απολογισμός Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης ΑΜΘ στα θέματα Οδικής Ασφάλειας

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Απριλίου 2018 0
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης…

31 προσλήψεις στο Φυλάκιο Έβρου

Δημοσιεύτηκε από: - 19 Ιουνίου 2016 0
Προσλήψεις 265 ατόμων με Σύμβαση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου στην Υπηρεσία Υποδοχής και Ταυτοποίησης του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Από…