Το ΠΟΤΑΜΙ: Απαράδεκτη η έλλειψη προσωπικού στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:35
383 0

Η Τ.Ο. Ποταμιού Έβρου καταδικάζει την διοικητική ανεπάρκεια των αρμοδίων υπευθύνων οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ παρουσιάζονται ελλείψεις σε νοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, αφήνουν ουσιαστικά ανεκμετάλλευτο το επιπλέον του προβλεπομένου από το οργανόγραμμα αντίστοιχο προσωπικό του Κέντρου Υγείας Ορεστιάδας.

Ανεξαρτήτως τυπικών θεμάτων ή πιθανώς πελατειακών εξυπηρετήσεων καλούμε τους υπευθύνους σε άμεση εκμετάλλευση του συνόλου του υπεράριθμου προσωπικού τοποθετώντας αυτό όπως προβλέπεται σε άλλες δομές υγείας προεξάρχοντος του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου.
Υπενθυμίζουμε τέλος ότι η σκέψη όλων των υπευθύνων για την λήψη αποφάσεων στα θέματα υγείας οφείλει να είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και μόνον.

Σχετικά άρθρα

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία με την ευκαιρία της επετείου χειροτονίας του Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Ανθίμου

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Οκτωβρίου 2017 0
Την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017 ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος τέλεσε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Θεία Λειτουργία με…

Ο Νίκος Λυγερός στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Σεπτεμβρίου 2017 0
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας προσκαλούμε στην ομιλία του κ. Νίκου Λυγερού, που διοργανώνει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017 και…