Το Σωματείο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης καλεί σε συνάντηση του 3 κυβερνητικούς βουλευτές

Δημοσιεύτηκε στις: at 15 Μαρτίου 2018
625 0

Μετά και τις τελευταίες άσχημες εξελίξεις στην Ελληνική Βιομηχανία    Ζάχαρης που αφορούν την έλλειψη ενός πραγματικού παραγωγικού προγραμματισμού για την τρέχουσα καλλιεργητική περίοδο, και όχι μόνο, το Σωματείο μας ανέλαβε την πρωτοβουλία να καλέσει σε συνάντηση του 3 κυβερνητικούς βουλευτές του νομού μας, την Κυριακή 11/3/2018.

Σκοπός της συνάντησης ήταν αφενός να ενημερωθούμε από τους βουλευτές για τις επαφές που είχαν με τη Διοίκηση της ΕΒΖ και Κυβερνητικά Στελέχη για το μέλλον της βιομηχανίας και αφετέρου να καταθέσουμε τις προτάσεις μας σχετικά με τον προγραμματισμό και τη λειτουργία του εργοστασίου Ορεστιάδας.

Δυστυχώς, η συνάντηση αυτή μέχρι και σήμερα δεν πραγματοποιήθηκε, όχι φυσικά με δικής μας ευθύνη.

 

Επανερχόμαστε και καλούμε εκ νέου τους τρεις βουλευτές σε συνάντηση, δίνοντάς τους την επιλογή του τόπου και του χρόνου, αρκεί να μην είναι πολύ αργά.  ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σχετικά άρθρα

Εγκρίθηκαν 4 εκατ. ευρώ για αποζημιώσεις σε κτηνοτρόφους – 726.654 ευρώ για τους κτηνοτρόφους της ΑΜΘ

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Νοεμβρίου 2019 0
Κοινή Υπουργική Απόφαση με την οποία διατίθενται άμεσα σχεδόν τέσσερα εκατομμύρια ευρώ σε κτηνοτρόφους της χώρας υπέγραψε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και…

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η ανάρτηση του Α/ΓΕΣ στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με την φωτογραφία που βγήκε με έναν μαχητή της ζωής κυριολεκτικά!

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Απριλίου 2018 0
Ρίγη συγκίνησης δημιούργησε η ανάρτηση του Α/ΓΕΣ στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με την φωτογραφία που βγήκε με έναν…