Το ψηφοδέλτιο Φέρων παρουσίασε ο Βαγγέλης Μυτιληνός

Δημοσιεύτηκε στις: at 3 Μαρτίου 2019
1271 0

Το ψηφοδέλτιο Φέρων, παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και επικεφαλής της παράταξης “Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση” Βαγγέλης Μυτιληνός.

Την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και επικεφαλής της παράταξης Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση, Ευάγγελος Μυτιληνός, παρουσίασε επίσημα από τις Φέρες 12 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους  για τη Δημοτική Ενότητα Φερών. Οι νέοι υποψήφιοι που παρουσιάστηκαν είναι οι:

Γεράσιμος Δαμουλιάνος Ελεύθερος επαγγελματίας

Ηλίας Διαμαντίδης           Ελεύθερος επαγγελματίας

Κώστας Δουνάκης           Αγρότης-Κτηνοτρόφος

Γιάννης Κόκκινος             Στρατιωτικός

Δημήτρης Ντάκας          Ελεύθερος επαγγελματίας

Απόστολος Πρασάκης    Ελεύθερος Επαγγελματίας

Επισήμως παρουσιάστηκαν από τις Φέρες και οι 6 υποψήφιοι από την περιοχή, που είχαν ήδη ανακοινωθεί πριν λίγο καιρό, σε εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη και είναι οι:

Χρήστος Βαρβατζίκης  Αγρότης-Κτηνοτρόφος

Αθανάσιος Γερμαλίδης  Αγρότης

Αναστάσιος Μώραλης  Αγρότης-Κτηνοτρόφος

Γιάννης Ρείζης  Αγρότης

Δημήτρης Συρίδης Αγρότης

Γιάννης Τσαμαδός  Στρατιωτικός

Κατά την παρουσίαση, ο Βαγγέλης Μυτιληνός αναφέρθηκε στον γεωργικό και κτηνοτροφικό χαρακτήρα που έχουν οι Φέρες και στην επιλογή ανθρώπων του μόχθου από την περιοχή, για το ψηφοδέλτιο της παράταξής του. «Η πόλη έχει μαραζώσει, σκεπτόμενοι που θα βγει αυτή η κατάσταση, ξεκινάμε με τους ανθρώπους αυτούς για να βγάλουμε από το αδιέξοδο την πόλη των Φερών», ανέφερε ο κ. Μυτιληνός.

Σχετικά άρθρα

Δεν υπάρχει Κυπριακό ζήτημα, ή Θράκης ή Αιγαίου, υπάρχει μόνο Τουρκικό πρόβλημα (του Θεοφάνη Μαλκίδη)

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Ιανουαρίου 2017 0
Δεν υπάρχει Κυπριακό ζήτημα, ή Θράκης ή Αιγαίου, υπάρχει μόνο  Τουρκικό πρόβλημα. 1. Η δημιουργία του Τουρκικού κράτους με  εγκλήματα…

«ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΘΟΙ ΚΕΚΡΑΞΟΝΤΑΙ» ΥΠΟ ΤΙΣ  ΠΤΕΡΥΓΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΘΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΑΡΤΥΡΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΕΣΩΘΗ Η ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ (γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 19 Απριλίου 2019 0
«ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΘΟΙ ΚΕΚΡΑΞΟΝΤΑΙ» ΥΠΟ ΤΙΣ  ΠΤΕΡΥΓΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΘΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΑΡΤΥΡΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΕΣΩΘΗ Η ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ Η άλωση της…

Φώτης Μπίμπασης για Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία: “Όσοι έχουν αξιώματα να μπουν για λίγο στη θέση ενός αναπήρου”

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Δεκεμβρίου 2020 0
Η 3η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Μία μέρα που στο μυαλό όλων έρχονται οι συνάνθρωποί…