Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία για δευτερη συνεχή χρονια το Ποδηλατικό Γεγονός Βrevet ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 200χλμ το Σάββατο 22 ΑΠΡ 2017, που διοργάνωσε το Ποδηλατικό τμήμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης υπό την αιγίδα της Λέσχης Τουριστικού Ποδηλάτου Ελλάδος-ARC. Το πρωί του Σαββάτου 40 ποδηλάτες εκκίνησαν και 38 έφτασαν στο τερματισμό εντός του επιτρεπόμενου χρόνου, μετά από μία απαιτητική διαδρομή με αρκετά υψομετρικά μέσα στη καταπράσινη φύση του Έβρου. Αξίζουν και με το παραπάνω συγχαρητήρια σε όλους τους Συμμετέχοντες-Ποδηλάτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και όλους τους εθελοντές.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν και ιδιαίτερα:

-τους Αλεξανδρουπολίτες Εμμανουιλίδη Αλέξανδρο και Κυριακίδη Χρήστο μέλη της Λέσχης Τουριστικού Ποδηλάτου Ελλάδος-ARC οι οποίοι για δευτερη χρονια βοήθησαν τα μέγιστα στην οργάνωση και υποστήριξη του γεγονότος,

-καθως και τους Παπαράδη Δήμο και Τσιματζίδη Ιωάννη για την πολυ σημαντική βοηθεια τους, ιδιαίτερα στον τομεα της διευθέτησης της τροφοδοσίας των σημέιων Ελέγχου του γεγονότος.

-τους Χορηγούς μας:

Kallinikos Bikes των Αδελφών Παπαδόπουλου, Λεωφ. Δημοκρατίας 112, Αλεξανδρούπολη

Bike Center των Αδελφών Βοσνίδη, Ιωακειμ Καβύρη 96, Αλεξανδρούπολη

WOOD CAFE-Delivery Menu, 14ης Μαϊου 59, Αλεξανδρόυπολη

Ποτοποιϊα-Εμπορία Ποτών Σιγλίδης Ιωάννης, Κωνσταντινουπόλεως 22, Φερες

Επεξεργασία Ξυλέιας Πολυζωϊδου Δ.-Εμμανοηλίδης Α., Εμπορίου 4, Αλεξανδρούπολη

-ΚΙΝΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε. Χρωματα-Ειδη Αλιείας, Εμπορίου 49, Αλεξανδρούπολη

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΠΑΠΑΡΑΔΗΣ, Παλαιολόγου 61 & Άβαντος 28, Αλεξανδρούπολη

-Εμπορία Ποτών ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Λεωφ. Δημοκρατίας 95, Αλεξανδρούπολη

GREEN COLA HELLAS

Αρτοποιειο Ι.Γεωργουλάκης, Υψηλάντη Αλέξανδρου 56, Αλεξανδρούπολη

-την Alexandroupolis Bike Team για την άψογη επάνδρωση του σημείου ελέγχου στο Μικρο Δέρειο που κατα γενικη ομολογία ηταν το καλυτερο Control Brevet που εχει υπαρξει μεχρι στιγμης σε οποιοδηποτε Brevet που εχει οργανωθει στη Ελλάδα.

-τους Ποδηλάτες του Εθνικού που επάνδρωσαν το σημείο ελέγχου στη Δαδιά αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

– τον Παπαδόπουλο Κωσταντίνο για την συνδρομή του με όχημα συνοδείας καθ όλη την διαδρομή.

Μια εκδήλωση που χειροκροτήθηκε για ακόμη μια χρονια από όλους τους συμμέτέχοντες, σχολιάζοντας θετικά τους διοργανωτές, για το επίπεδο και την ποιότητα των υπηρεσιών τους και με τα πρόσωπά τους χαμογελαστά στο τερματισμό, παρά την κούραση των 200 χλμ της διαδρομής. Μια διαδρομή η οποία ήταν κατά 90% μέσα στη φύση και τους έδωσε την δυνατότητα να βρεθούν σε 3 δρυμούς του Νομού μας(Νίψας, Δαδιάς & Δερείου)

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του brevet στο παρακάτω link:

https://www.facebook.com/BrevetAlex/

Προηγούμενο άρθροΥποβολή πρότασης χρηματοδότησης στο ΕΣΠΑ 2014-2020 της πράξης “Αξιοποίηση τμήματος του γεωθερμικού πεδίου Αρίστηνου”
Επόμενο άρθροΣτη Βουλή έφτασε το θέμα για τις ημιτελείς εργασίες στον Κάθετο Οδικό Άξονα Αρδανίου – Μάνδρας