Με τρία (3) μετάλλια στις… αποσκευές του, επέστρεψε στην Αλεξανδρούπολη, η αποστολή τουΑ.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ», από την Αθήνα, όπου το διήμερο 25 & 26 Μαρτίου, διεξήχθη τοπανελλήνιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ ΑμεΑ 2017, στις εγκαταστάσεις του Βυζαντινού Αθλητικού Κέντρου στον Άλιμο.

Στην κορυφαία εγχώρια διοργάνωση του πινγκ πονγκ, συμμετείχαν 62 αθλητές και αθλήτριες, δημιουργώντας νέο ρεκόρ για το άθλημα, η εξέλιξη του οποίου κάθε χρόνο είναι και μεγαλύτερη.

Στην πρώτη του συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ο Ραφαήλ Μαλαδάκης, κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στην Κατηγορία SM9.

Στο ομαδικό (Κατηγορία ΤΜ6-7), η ομάδα μας, με τον Νίκο Αλατσατιανό και τον Παναγιώτη Ιωάννου, κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Τέλος, στην πρώτη της συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης, ηΜαρία Κυριακίδου, κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην Κατηγορία SF6.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας, αλλά και τη Δάφνη Δεληγιάννη, που τόσο πετυχημένα τους «καθοδήγησε», σε όλους τους αγώνες που έδωσαν.

KOTIN2 KOTIN3 KOTIN4 KOTIN5

Προηγούμενο άρθροΛυδία Κονιόρδου: “Το τέμενος Βαγιαζήτ θα αποκατασταθεί πλήρως μέσω ΕΣΠΑ”
Επόμενο άρθροΗ Ευρώπη των “πολλαπλών ταχυτήτων” και η Ελλάδα (του Δ.Μακροδημόπουλου)