Τρίτη άφιξη παράνομων μεταναστών από θαλάσσης στην Αλεξανδρούπολη μέσα σε λίγες μέρες

Δημοσιεύτηκε στις: at 16:24
451 0

Ανοιχτά της θαλάσσιας περιοχής της Αλεξανδρούπολης, κοντά στην παραλία του Σκορπιού εντόπίστηκε σήμερα από περιπολία του λιμενικού στη στεριά, σκάφος που μετέφερε παράνομους μετανάστες.  Είναι η τρίτη φορά σε λιγότερο από μήνα που φτάνουν στην Αλεξανδρούπολη μετανάστες από τη θάλασσα.

Οι άνδρες του Λιμενικού έδρασαν άμεσα, ο διακινητής που μάλιστα είναι νεαρής ηλικίας, είναι Τούρκος και τέθηκε υπό κράτηση. Η βάρκα μετέφερε 14 ακόμη άτομα, ένας δήλωσε ότι είναι από το Πακιστάν και 13 από το Κασμίρ (αυτόνομη περιοχή του Πακιστάν).

Οι μετανάστες οδηγήθηκαν στον χώρο του λιμανιού πίσω από τον Ο.Λ.Α για να ακολουθηθεί η γνωστή διαδικασία ταυτοποίησης και στη συνέχεια θα μεταφερθούν σε κέντρο υποδοχής.

Φαίνεται πως ο χειμώνας που έρχεται θα είναι “θερμός” από πλευράς ροών από την Τουρκία μέσω θαλάσσης καθώς ήδη μέσα σε λίγο καιρό το Λιμενικό εντοπισε 3 τέτοιες περιπτώσεις….

ΠΗΓΗ www.alexpoli.gr

Σχετικά άρθρα

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: “Απορρίμματα: Χορός εκατομμυρίων στον «αστερισμό της ιδιωτικοποίησης» ή ποιος πληρώνει το μάρμαρο;”

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Ιουλίου 2021 0
Πληθαίνουν διαρκώς οι διαμαρτυρίες για ξεχειλισμένους κάδους, για ανακυκλώσιμα που συλλέγονται μαζί με σύμμεικτα (οικιακά σκουπίδια), για ογκώδη αντικείμενα που…

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου με τον Πρόεδρο και μέλη του ΔΣ της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΠΟΜΑμεΑ ΑΜΘ)

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Ιουνίου 2018 0
Εθιμοτυπική συνάντηση είχε σήμερα Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς με τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων…

Ενημερωτική συνάντηση με την Διοίκηση του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Έβρου, πραγματοποίησε η παράταξη “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ!”

Δημοσιεύτηκε από: - 30 Ιανουαρίου 2019 0
Ενημερωτική συνάντηση με την Διοίκηση του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Νομού Έβρου, πραγματοποίησε ο Γιάννης Ζαμπούκης συνοδευόμενος από Υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους…

Γιώργος Πεταλωτής: “Απαράδεκτοι οι χειρισμοί της κυβέρνησης στη Θράκη – Η νέα κλειστή δομή του Έβρου κινδυνεύει να μετατραπεί σε νέα Μόρια…”

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Ιανουαρίου 2021 0
O τομεάρχης ανθρώπινων δικαιωμάτων του Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Πεταλωτής αναφέρει:  Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, όλως αιφνιδιαστικά, χωρίς καμία…