Τρεις διαφορετικές εστίες φωτιάς εκδηλώθηκαν την Παρασκευή , στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 17:54
366 0

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Δήμου Αλεξανδρούπολης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε τρεις διαφορετικές εστίες φωτιάς που εκδηλώθηκαν την Παρασκευή 24/4/2020.

Το πρωί της Παρασκευής φωτιά εκδηλώθηκε σε χαράδρα στο Δωρικό. Αμέσως κατέφθασε η Πυροσβεστική καθώς και τρία φορτηγά και ένας φορτωτής του Δήμου. Η φωτιά κατασβέστηκε αργά το απόγευμα.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας εκδηλώθηκαν νέες εστίες φωτιάς στο Πέραμα όπου η φωριά περιορίστηκε σύντομα και στη Συκορράχη όπου η φωτιά σβήστηκε πολύ γρήγορα από δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Από την πρώτη στιγμή σε όλα τα σημεία ήταν παρόντες για τον συντονισμό των ενεργειών οι αντιδήμαρχοι Ελένη Ιντζεπελίδου, Ηλίας Δαστερίδης και Κυριάκος Αραμπατζής.

Σχετικά άρθρα

Οι ολέθριες παγίδες της μειονοτικής εκπαίδευσης… (γράφει ο  Ιωάννης Σ. Φριτζαλάς –  Γεωπολιτικός-Ιστορικός ερευνητής)

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Οκτωβρίου 2017 0
Τα γεγονότα που αφορούν την εγερθείσα, υπό των τουρκοφρόνων της Θράκης, θρασύτατη απαίτηση να νομιμοποιηθεί η λειτουργία των παρανόμων δίγλωσσων…

Υποβολή δηλώσεων ζημιάς από παγετό για αχλαδιές , κερασιές , ελαιόδεντρα και ροδιές

Δημοσιεύτηκε από: - 17 Ιουνίου 2021 0
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ​​ ΕΛΓΑ​​ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Οι παραγωγοί​​ των οποίων οι δενδρώδεις καλλιέργειες​​ (ΑΧΛΑΔΙΑΣ και​​ ΚΕΡΑΣΙΑΣ)​​ έχουν υποστεί ζημιά, από​​ ΠΑΓΕΤΟΥΣ​​ Φεβρουαρίου – Απριλίου 2021, μπορούν να υποβάλουν δηλώσεις…