Τρεις νέες εισαγωγές έγιναν το τελευταίο 24ωρο στο νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 00:40
429 0

Τρεις νέες εισαγωγές έγιναν το τελευταίο 24ωρο στο νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα, εχθές (03/09) το βράδυ διακομίστηκε η 56χρονη σύζυγος του 62χρονου από την Ορεστιάδα, που επίσης νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο ίδιο νοσοκομείο, ενώ αναγκαία κρίθηκε η νοσηλεία και για έναν 38χρονο από την Αλεξανδρούπολη, όπως και για έναν 85χρονο από την Αμφίπολη Σερρών, που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο της Δράμας και διακομίστηκε στο νοσοκομείο αναφοράς όταν διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικός στον κορωνοϊό.

Εν τω μεταξύ, εξιτήρια δόθηκαν σήμερα (04/09) σε έναν 40χρονο Σύριο πρόσφυγα και στην 35χρονη αδερφή του, καθώς και σε έναν 34χρονο συμπατριώτη τους, ο οποίος, ωστόσο, μεταφέρθηκε σε άλλη κλινική του νοσοκομείου, για τα ορθοπεδικά του τραύματα.

Με τα στοιχεία αυτά, στο νοσοκομείο βρίσκονται 12 ασθενείς με κορωνοϊό, από τους οποίους οι

  • πέντε (5) νοσηλεύονται στη Μονάδα covid-19,
  • τέσσερις (4) στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων και
  • τρεις (3) στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Όσον αφορά τα στοιχεία που έδωσε σήμερα (04/09) το απόγευμα ο ΕΟΔΥ, δεν υπήρχε νέο κρούσμα στον Έβρο μεταξύ των 202 νέων κρουσμάτων που ανακοινώθηκαν.

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Χρυσούλα Σαμουρίδου – ΕΡΤ Ορεστιαδας

Σχετικά άρθρα

Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Ιδρυτές της Νέας Ορεστιάδας διοργάνωσε ο Σύλλογος Ορεστιαδιτών Αλεξανδρούπολης στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Αλεξανδρουπόλεως

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Ιουνίου 2018 0
Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Ιδρυτές της Νέας Ορεστιάδας διοργάνωσε ο Σύλλογος Ορεστιαδιτών Αλεξανδρούπολης στον Ι.Ναό Αγίου Βασιλείου Αλεξανδρουπόλεως…