Από την προσεχή Πέμπτη έως και το Σάββατο η πρώτη περιοδεία της Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Την Παρασκευή θα διανυκτερεύσει στη Σταυρούπολη Ξάνθης, τόπο γέννησης της μητέρας της.

Τη Θράκη επιλέγει για την πρώτη της επίσκεψη στην ελληνική περιφέρεια, καθώς ήρθησαν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου – είχε, άλλωστε, δώσει τη σχετική υπόσχεση και την τήρησε!

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έχει προγραμματίσει στην τριήμερη περιοδεία της από την προσεχή Πέμπτη έως το Σάββατο, επισκέψεις σε παραγωγικές μονάδες της περιοχής, συναντήσεις με φορείς, ομιλίες σε εκδηλώσεις, αλλά και επαφές με απλούς πολίτες, κάτι που συνεχώς επιδιώκει.

Η συγκυρία, ωστόσο, με τις τουρκικές προκλήσεις στον Έβρο, καθιστούν την επίσκεψή της ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, καθώς αναμένεται να αποστείλει και τα αναγκαία μηνύματα προς Άγκυρα.

Επιπλέον, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας την Παρασκευή, δεύτερη ημέρα της περιοδείας της, θα επισκεφθεί την Σταυρούπολη Ξάνθης, που αποτελεί τον τόπο γέννησης της μητέρας της.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μάλιστα, θα διανυκτερεύσει στην Σταυρούπολη, την οποία έχει επισκεφτεί πολλές φορές, ιδιαίτερα σε νεαρή ηλικία.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πάντως, προγραμματίζει και άλλες περιοδείες, τις οποίες λόγω της καραντίνας που ξεκίνησε μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά της, δεν κατόρθωσε να πραγματοποιήσει.

ΠΗΓΗ www.ieidiseis.gr

Προηγούμενο άρθροΓιάννης Ναϊτίδης: “Καλή αρχή σε όλους σας, είμαστε δίπλα σας!”
Επόμενο άρθρο68 τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ξάνθη (έως σήμερα) – Επιστρέφουμε στην κανονικότητα αλλά θέλει προσοχή…