Τριήμερο αγάπης με σκοπό την ενίσχυση των οικογενειών που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση

Δημοσιεύτηκε στις: at 19:14
594 0

Το Γραφείο Κοινότητας και το Πολυκοινωνικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης, διοργανώνουν εκδήλωση αγάπης και αλληλεγγύης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, στις 17, 18 και 19 Απριλίου από τις 9:00 το πρωί ως τις 14:00 το μεσημέρι & 18:00 – 20:00 μπροστά στο Δημαρχείο με σκοπό την ενίσχυση των οικογενειών που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Σας περιμένουμε όλους με το μικρό η το μεγάλο δώρο, με παιχνίδια η λαμπάδες. Με τρόφιμα που όλοι θα πρέπει να έχουν στο τραπέζι της Ανάστασης και του Πάσχα, να μοιραστούμε όλοι μαζί την ευλογία αυτών των Άγιων Ημερών. Να δώσουμε χαρά, χαμόγελο και ελπίδα στα παιδιά των δομών του Πολυκοινωνικού, να εμψυχώσουμε, να στηρίξουμε την άνεργη, την πολύτεκνη την μονογονεϊκή, την φτωχή οικογένεια.

Με την στήριξη την ελπίδα την αγάπη και την αλληλεγγύη σου. Έλα μαζί μας για να γιορτάσουμε τις ημέρες προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Και να θυμάσαι! Δεν έχει σημασία η ποσότητα που θα φέρεις. Ακόμα και μια καραμέλα ένας χυμός ένα κρουασάν ένα μπισκότο μπορεί να κάνει παιδί ευτυχισμένο. Σημασία έχει να έρθεις και να το φέρεις με αγάπη που πηγάζει από την ψύχη σου.

Ο Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού      Η Πρόεδρος της Δημοτικής ενότητας

Χρήστος Γερακόπουλος      Μαρία Πόντικα

Σχετικά άρθρα

Εβρος: Τουρκικοί πυροβολισμοί κατά περιπολικού της Frontex

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Μαρτίου 2021 0
Νέο σκηνικό έντασης στήθηκε στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Εβρο και μάλιστα με πυροβολισμούς από την τουρκική πλευρά, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του Spiegel στην Αθήνα. Σύμφωνα με τον…

Αμερικανός πρέσβης: “Ελπίζω ότι οι εταιρείες των ΗΠΑ θα έχουν την ευκαιρία να επενδύσουν στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης”

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Μαρτίου 2018 0
Την πρόθεση των ΗΠΑ να επενδύσουν στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης τόνισε ανοιχτά και δημοσίως ο πρέσβης των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάϊατ,…