Τριήμερο αγάπης με σκοπό την ενίσχυση των οικογενειών που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση

Δημοσιεύτηκε στις: at 19:14
647 0

Το Γραφείο Κοινότητας και το Πολυκοινωνικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης, διοργανώνουν εκδήλωση αγάπης και αλληλεγγύης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, στις 17, 18 και 19 Απριλίου από τις 9:00 το πρωί ως τις 14:00 το μεσημέρι & 18:00 – 20:00 μπροστά στο Δημαρχείο με σκοπό την ενίσχυση των οικογενειών που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Σας περιμένουμε όλους με το μικρό η το μεγάλο δώρο, με παιχνίδια η λαμπάδες. Με τρόφιμα που όλοι θα πρέπει να έχουν στο τραπέζι της Ανάστασης και του Πάσχα, να μοιραστούμε όλοι μαζί την ευλογία αυτών των Άγιων Ημερών. Να δώσουμε χαρά, χαμόγελο και ελπίδα στα παιδιά των δομών του Πολυκοινωνικού, να εμψυχώσουμε, να στηρίξουμε την άνεργη, την πολύτεκνη την μονογονεϊκή, την φτωχή οικογένεια.

Με την στήριξη την ελπίδα την αγάπη και την αλληλεγγύη σου. Έλα μαζί μας για να γιορτάσουμε τις ημέρες προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Και να θυμάσαι! Δεν έχει σημασία η ποσότητα που θα φέρεις. Ακόμα και μια καραμέλα ένας χυμός ένα κρουασάν ένα μπισκότο μπορεί να κάνει παιδί ευτυχισμένο. Σημασία έχει να έρθεις και να το φέρεις με αγάπη που πηγάζει από την ψύχη σου.

Ο Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού      Η Πρόεδρος της Δημοτικής ενότητας

Χρήστος Γερακόπουλος      Μαρία Πόντικα

Σχετικά άρθρα

Κοινωνική έρευνα για το ασφαλιστικό

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Φεβρουαρίου 2016 0
Την έντονη διαφωνία της Ελληνικής κοινωνίας για την προωθούμενη μεταρρύθμιση στο ασφαλιστικό, καταγράφει έρευνα της ALCO για λογαριασμό του Ινστιτούτου…

Πάνω από 263 κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Αυγούστου 2018 0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πάνω από 263 κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης Συνελήφθη 76χρονος ημεδαπός, ο…