Τρισάγιο στα Στρατιωτικά Κοιμητήρια της Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 3 Μαρτίου 2019
105 0

Το Ψυχοσάββατο του Τριωδίου, στις 2 Μαρτίου 2019 τελέσθηκε στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο της πόλεώς μας που βρίσκεται εντός του Α’ Νεκροταφείου, η καθιερωμένη επιμνημόσυνη δέηση για τους αξιωματικούς και οπλίτες που έχασαν τη ζωή τους κατά την ώρα του καθήκοντος.

Το τρισάγιο τέλεσε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος παρόντων των στρατιωτικών και πολιτικών αρχών του τόπου μας.

Στη σύντομη προσφώνησή του ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως  ευχαρίστησε το Διοικητή της 12ης Μεραρχίας μας υποστράτηγο κ. Κούκκο για την προετοιμασία και επιμέλεια του τρισαγίου που μας δίνει την ευκαιρία να τελέσουμε το επίσημο μνημόσυνο των ανθρώπων που αγωνίστηκαν για την πατρίδα μας. “Κρατάμε την παράδοση για τους κεκοιμημένους γιατί η Εκκλησία τιμά τον άνθρωπο!  Η αξία του ανθρώπου έχει σημασία… Τιμάμε τον άνθρωπο πριν γεννηθεί, όταν γεννηθεί και αφού φύγει από αυτή τη ζωή!“, τόνισε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος.

Σχετικά άρθρα

ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ: “Η διαγραφή της σημαίνει και αυτοδίκαιη έκπτωσή της από το αξίωμα της από Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας”

Δημοσιεύτηκε από: - 7 Νοεμβρίου 2018 0
Συνήλθε σήμερα το σύνολο των δημοτικών συμβούλων της Παράταξης «ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ» και των συμβούλων της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης και…