Αποφασίστηκε η άρση της προσωρινής διακοπής της κυκλοφορίας των οχημάτων που κινούνται στην Εγνατία Οδό από δύση προς ανατολή (προς Σ.Σ.Δ. Κήπων) στην χ/θ 625,6 (Α/Κ ΒΙ.ΠΕ), με την επισήμανση ότι στη χ.θ. 648 (γέφυρα Μάνθυας) θα πραγματοποιείται στένωση της Οδού, με την κίνηση των οχημάτων να πραγματοποιείται μόνο από την αριστερή (γρήγορη) λωρίδα κυκλοφορίας.

Η άρση της προσωρινής απαγόρευσης εισόδου στην Εγνατία Οδό (χ.θ. 657,7) των οχημάτων που εισέρχονται στη Χώρα μέσω του Σ.Σ.Δ. Κήπων.

Η προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων που κινούνται στην Εγνατία Οδό από ανατολή προς δύση (Κήποι προς Αλεξ/πολη) στο ύψος της χ.θ. 650,6 (Α/Κ Αρδανίου), με την κυκλοφορία αυτών να πραγματοποιείται μόνο μέσω της Ε.Ο. 51 (Αρδανίου – Αλεξ/πολης).

Η προσωρινή απαγόρευση εισόδου στην Εγνατία Οδό μέσω του Α/Κ Αρδανίου (χ.θ.650,6) των οχημάτων που κινούνται στην Ε.Ο. 51 (Ορεστιάδας – Αρδανίου) από βορρά προς νότο (από Ορεστιάδα προς Αρδάνιο).

Οι διατάξεις της απόφασης αυτής, ισχύουν από την 21:00 ώρα της 16-09-2019. Η άρση αυτών θα πραγματοποιηθεί κατόπιν έκδοσης νέας ομοίας.

Προηγούμενο άρθροΣταύρος Κελέτσης : “Θέλουμε ποιοτική και αντικειμενική δημόσια τηλεόραση”
Επόμενο άρθροΑναστάσιος Λαυρέντζος: “Η Τουρκία έχει εξαπολύσει “υβριδικό πόλεμο” εναντίων της Ελλάδας , με βάση το μεταναστευτικό”