Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στο Τυχερό: «Καλούμε να σταματήσει τώρα ο εμπαιγμός από τους αρμοδίους, θα μας βρουν μπροστά τους»

Δημοσιεύτηκε στις: at 12 Ιουλίου 2021
53 0

Επιτροπή Φορέων Τυχερού 

Καλούμε να σταματήσει τώρα ο εμπαιγμός από τους αρμοδίους, θα μας βρουν μπροστά τους. Θεωρούμε απαράδεκτες τις αλλεπάλληλες αποφάσεις:

1. Απόφαση της διοίκησης των Ελτα να υποβάθμιση τη λειτουργία του τοπικού καταστήματος που πλέον ανοίγει κάθε Τετάρτη και Παρασκευή για 3 ώρες.

2. Την αιφνίδια απόφαση της διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς για άμεσο κλείσιμο του καταστήματος Τυχερού στις 19 Ιουλίου. Να απαντήσει η διοίκηση γιατί ξαφνικά και εμβόλιμα έβαλε στη λίστα το Τυχερό ενώ δεν ήταν στην αρχική της απόφαση.

3. Την υποβάθμιση πολυιατρείου Τυχερού και των ιατρείων των οικισμών .

Οι παραπάνω αποφάσεις δείχνουν μια εχθρική στάση ενάντια στους ακρίτες του Έβρου τους οποίους να θυμίσουμε ότι στα γνωστά γεγονότα όλοι οι κυβερνητικοί μηδενός εξαιρουμένου είχαν επαινέσει και επισημάνει ότι οι κάτοικοι του Έβρου φυλάνε Θερμοπύλες.

Οφείλουν οι διοικήσεις των παραπάνω οργανισμών να ανακαλέσουν τις αποφάσεις τους .

Η ευγένειά μας έχει εξαντληθεί !!!

Καλούμε όλους τους ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ & ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΌ να αναλάβουν άμεσα πρωτοβουλίες για την αποτροπή των παραπάνω αποφάσεων.

Καλούμε όλους τους εβρίτες στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την Τετάρτη 14 Ιουλίου στις 10 το πρωί στην κεντρική πλατεία Τυχερού για να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους ότι με το Έβρο δεν μπορεί να παίζει κανείς.

Σχετικά άρθρα

Νέο Σημείo Κατάταξης στο Πετροχώρι Ξάνθης – Πιλοτική Λειτουργία Νέας Διαδικασίας Κατάταξης με την 2017Δ΄/ΕΣΣΟ

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Μαΐου 2017 0
Απο το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινωνεται 1. Ενημερώνουμε ότι με την 2017Δ΄/ΕΣΣΟ θα ξεκινήσει πιλοτικά η νέα διαδικασία κατάταξης με…

Ατελείωτη είναι η ταλαιπωρία των ελληνικών τουριστικών λεωφορείων από Τουρκία προς Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Οκτωβρίου 2018 0
Ατελείωτη είναι η ταλαιπωρία των ελληνικών τουριστικών λεωφορείων από Τουρκία προς Ελλάδα, στο Ελληνικό τελωνείο των Κήπων. Όπως καταγγείλουν οδηγοί η…