Τo ΓΕΩΤΕΕ ΘΡΑΚΗΣ καλεί τους άνεργους γεωπόνους για εργασία

Δημοσιεύτηκε στις: at 07:19
418 0

Το ΓΕΩΤΕΕ Παράρτημα Θράκης προκειμένου να βοηθήσει τα μέλη του να εργασθούν στα πλαίσια εφαρμογής του ΠΔ 159 (ΦΕΚ 241/Α/5-11-2014 www.et.gr) καλεί άνεργους γεωπόνους που επιθυμούν να απασχοληθούν σε πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις παραγωγής και εμπορίας πολλαπλασιαστικού υλικού καλλιεργουμένων φυτικών ειδών να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του Παραρτήματος (E-Mail: thraki@geotee.gr , τηλ 2551021366 & τηλεομοιότυπο 2551031571) και να δηλώσουν:

Ονοματεπώνυμο,

Α.Μ. ΓΕΩΤΕΕ,

Τηλ. Επικοινωνίας,

Περιοχή Κατοικίας και

Περιοχή ενδιαφέροντος για απασχόληση προκειμένου να ομαδοποιήσουμε – κατηγοριοποιήσουμε τα διατιθέμενα στοιχεία και να τους φέρουμε σε επαφή με αντίστοιχες επιχειρήσεις.

 

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.

Παραρτήματος Θράκης

Δελησταμάτης Βασίλειος

 

www.e-geoponoi.gr

Σχετικά άρθρα

Μίκης Θεοδωράκης: «Για ένα πράγμα δεν έχουμε δικαίωμα: Να είμαστε δυστυχισμένοι – Πρέπει να διεκδικούμε παντού την ευτυχία μας»

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Σεπτεμβρίου 2021 0
Το πιο σημαντικό του έργο θεωρείται η μελοποιημένη ποίηση, χρησιμοποιώντας ως στίχους ποιήματα βραβευμένων ποιητών ελληνικής και ξένης καταγωγής. Ο…

Συνάντηση εργασίας φορέων με τον Project Manager της Τεχνικής Εταιρίας υλοποίησης έργου ΤΑP

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Μαρτίου 2016 0
Την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελου Λαμπάκη, με εκπροσώπους της Τεχνικής Εταιρίας που έχει…